Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li uopce iko gdje se u sarajevu mogu naci filmovi poput 'naked', ili starih almodovareovih,jarmushovih, wendersovih?cak je i kinoteka slaba s tim.ako neko ima informaciju,nek kaze,umrijeh od poplave blockbustera!
Ovoje stvarno odlicno. Moglibi vise da prosire saradnju sa ENGLEZIMA, ne samo u pogledu filma , festivala, presjednika zirija, nego u drugim oblastima.Englezi su stvarno fantasticni , a engleskinje jos vise.
Kusta neseri svegati. Haj ti pricaj on nekom ruskom festivalu, nemoj se nama uvlacit u supak.
Odlicno je to sto dolazi veliki majstor i reditelj, od koga bi ovi nasi majmuni mogli konacno nesto i nauciti.Samo mu ne treba dati da prica sa onim medjedom Ismetom Bektasevicem, jer kad covjek cuje Ismetov engleski pasce na glavu i nece vise nikad doci na SFF.Usput receno njegov engleski zvuci isto kad se svadjaju SEmsa iz Pljevalja i MAo ce tung iz Kine a razvadja ih Boris Jeljcin.P.S. Ismet je izvrsni producent SFF - a sa zavrsenom gradjevinskom tehnickom - mozda ?!
samo naprijed miro. svaka vam cast... bez greske..
sff bravo kao i uvijek. na vrhunskom nivou sa uvijek izuzetnim zirijem. mike leigh, secrets and lies (1996), fenomenalna tragi-komedija. miro legendo!
Nakon Breginog i Kusturicinog Orkestra eto i Losinog
samo naprijed!!!
Fantasticno! Ako niste gledali njegov "Naked," obavezno pogledajte. Film je mozda 10 godina star.
Samo nije "Lee" nego "Leigh". Nema veze. Garant se greska potkrala.
Slazem se sa filmofilom. Covjek je stvarno na svom mjestu. A boga mi, i filmovi mu.
Ovo je divno,
mike lee je majstor, a i dolazi covjek redovno u sarajevo
pretpostavljam da se zalicin film ipka biti izvan konkurencije :)
a sta je sa tihicem i starim mostom, hoce li deen biti na sff?