Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kupuju ih obicni gradjani garant nego oni sa Poljina i ostali kriminalci.
Drzava BiH nelegalno drzi OS u kasarnama umjesto da cuvaju granice za sta su placeni . I ko je onda kriv za kriminal,nadolazeci Frontex?
Kakvi oni sa Poljina jedino u dunum zemlje vjeruju, to ne drzi slike po zidovima, niti zna vrijednost toga
hahaha jedino sta je organizovano je kriminal sve se ostalo desava spontano.
Mile, treba mi ikona pod hitno.
Kaze losa zakonska regulativa a vi gradjani mozete zapasti u probleme. Kako cemo zapasti u probleme kad je losa regulativa?
Građani kupuju?
Puno lakse je crypto, nego stanovi, slike, satovi.. sve ti to mogu oduzet.. izmislit razlog.. a crypto, samo se spakujes i odes u bolju drzavu...
Sliku prenjet preko granice..gurema.. crypto prenjet preko granice..0 mikrograma
Nakupujes stanova.. kakva sirotinjska revolucija izbije..komunjare ti sve oduzmu..pa nek ti onda praunucad ganjaju da to vrate.. jer i komunisti mogu potrajat 40ak godina dok svi ne pokrepaju od gladi
Za Dudika pravila ne važe Brđanin je izvan zakona
Odlična tema... ko zna koliko toga ima pokradenog i opljačkanog. Nadam se da će biti uskoro i dobrih zakonskih rješenja
Pa Dodik je javno poklanjao ukradene umjetnine dok tuziteljstva sute.
Zanima me kakvu kolekciju umjetnina ima Čovke ili kakvu kolekciju ikona ima Ronhil ili kakvu kolekciju vreća zlata ima Baki, hoćel neko od njih imati probleme hoće ali kad čučneš
Sta oni znaju sta je umjetnost, njima je umjetnost slika Mese Selimovica na 50 maraka
Ti koji to rade ne znam kako da oni upadnu u problem kad su oni većinom vlast
Problem je što bošnjački i hrvatski ministri su uglavnom glupani koji samo gledaju gdje i sta ce da ukradu. Zbog toga imamo situaciju gdje nikad nije riješen status sedM institucija kulture od značaja za državu, situaciju gdje imate na poziciji direktora Nacionalne biblioteke osobu kojoj je davno istekao mandat i ilegalno zarađuje ogromnu platu dok institucija propada ( i nacionalno blago u njoj).
Drzava BiH nelegalno drzi OS u kadarnama umjesto da cubþvaju granice. I ko je onda kriv za kriminal,nadolazeci Frontex?
kasarnama pardon
Isuvise smo mi siromasni za takvo nesto.
A Dodikova ikona? Najveći blam
Koji blam. Taj ne zna za blam. Izblamirao se milion puta, a ništa ga ne dotiče.
A kako bi mogli najebati?? Da nisu u ramovima ugradjeni GPS uredjaji za pracenje?? xD uvijek je bilo slika i na crnom trzistu a i bice zavijeka..kolko para tolko muzike..