Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidis Martina, tvoj sam zemljak, rodom hercegovacki hrvat, i prvi osudujem sve on koji su aludirali na tvoju bolest!To su idioti!.Ne moram se slagati s tvojim politickim misljenjem (pogotovu jer ne znam stvarnu pozadinu) ali imas pravo na njega!Po komentarima ispada da je glavni problem ove drzave tvoj mjesto!Nisu problem pokradene milijarde, nego je problem tvoja placa! ljudi su navikli na age i begove , pa doci ce kurban pa ce im takvi kurbana udjelit i eto im nafake
@stern Isto tako moras shvatiti da 99& tvog naroda ne djeli tvoje misljenje!U okolnostima fasizma prema tvom narodu koji se ogleda u tvom sefu , oespravljenja uz stalne prijetnje .nisi mogla ocekivati nista drugo.Ali neravno, imas dijete i ono je najvaznije, kao i tvoje zdrevlje!Zelim ti od srca da u zdravlju i sreci izvedes dijete ba pravi put i docekas unuke i duboku starost!
Moja predivna i predobra Martina! Bog ti dao lijepo zdravlje i svu srecu u zivotu! Tko zna, mozda na sljedecim izborima Martina postane prva BH Predsjednica - u tom slucaju mi ne bi bilo krivo ako nam i Bosnjaci pripomognu odabrati je jer je zena karakterna i plemenita, a to ovoj zemlji treba… a bila bi legitimna jer ju svi volimo!
mogla je vala u Cazinu kupiti diplomu a ne da kao srednjoškola dobija mjesto ambasadora u Češkoj.ili je diploma jeftinija u Pragu gdje uz posao ambaadora BiH misli završiti fakultet?
Zivjela ti i zdrava bila 100 godina, od srca zelim svako dobro. Medjutim, sve je jasnije da se ne razlikujes puno od dvolicnih politicara. Zauzeti mjesto drzavnog ambasadora sa zavrsenom srednjom medicinskom skolom, narugati se drzavi zarad osobnog probitka. postala si ono cemu si se smijala, o cemu si s prijezirom pisala.
@mostarac1905 Ali smatram da ona nece biti losija ambasadorka od vecine nasih "skolovanih" ambasadorka.
i ja ogoljavam život - nisam karo 9 godina
Mene samo zanima sljedece:"Ako je doticna kandidat DF-a za ambasadorsko mjesto da li je u trenutku imenovanja imala VSS?" Ako nije imala VSS sto po Pravilniku je morala onda je i DF samo nastavak politike nacionalistickih stranaka koji zaposljavaju samo sta zele,cesto bez kriterija !
Martina, cestitam duso.
@Majmudin Cemu minusi..pacenici jedni?Martina je stvarno zena koja inspirise.
100% tacno