Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za Maria, aria, ria , ia , a. Ovo je vrijeme podobnih a ne sposobnih kao ti Mario, i zato takvi kao ti nemaju prođu. Nažalost. U svim sferama života je tako. Sistem se mora mjenjati, pod hitno.
Tako kazes jer nisi upucen. Zarucnica njegova imala ful angazman dok ostali glumci trebaju dobiti otkaz.. Skontaj se malo
@sheker I ako je tako zar se to rješava naovaj osvetnički način, to i priliči jednom Mirvadu pa još Kuriću-taman tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da se ne uvrijede neki glumci, Mario i Troka su jedina dva covjeka koji su uradili nesto za djecu u Sarajevu. Treceg ne znam. A Rile je nazalost stvarnost bh politike, covjek koji je prije par godina tek zube napravio danas kroji kulturu. Jadno moje Sarajevo.
A Kike?
ko je Troka??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije mi jasno odkud mirvad uopšte u kulturi on je izgleda tu zalutao .....jadan
Ma daj sta serete i ovaj Mario pojma nema , ne zna koliki mu je budzet , automehanicar i konobar mu u upravnom odboru itd. itd. ne zna dze je supalj u pravu je kuric , mario znam da je draga fotelja ali jos si ti zelen sinko ...
Mario Drmać: Radije ću čuvati ovce i biti nadređen njima nego da su ovce nadređene meni Svaka čast za ovu izjavu!!!
Borba za fotelje !
Ja odrastao uz Maria.Marioo go go go go ! :D
Ako ces Kuricu pricati o strucnosti, kreni onda od svog sefa. Vec je od ranije poznato da je upitna njegova cak i srednjoskolska diploma - u sta se nije tesko ni uvjeriti pogleda li se samo par minuta bilo kog njegovog intervjua. O kulturi i manirima da ne govorimo.
puna podrska mariu.sbb je dobio pozoriste i trebaju da imenuju svog podobnog clana.u kantonu dijele funkcije po stranackoj liniji.sbbu je pozoriste dodjeljeno.da je bio mario zlatan opet bi isto bilo.
Mirvad i dalje misli da je Rile pa da sprovodi silu. Haman da nije odmako daleko od svoje uloge i u pravom zivotu
Najgora stvar za kulturu u BiH zadnjih dana su gospodja ministarka Zora Dunovic i gospodin ministar Mirvad Kuric.
Nudim angažman do Kurban Bajrama. Plata 8 stoja + cigare. Ako dobro prođem na pijaci u Jablanici na Kurban Bajram more bit bidne stimulacija od 130KM.
http://gokano.com/ref/BH77vbAp1qSO Prijavite se,fina stranica,mogu se neke nagrade osvojiti
Zato Bakir govori: ''Idite na selo.'' Ko biva, uzalud se zamarate da nešto napravite, mi ćemo razvalit sve što pokušate unaprijedit, a vama ostaje da sadite maline i čuvate koze, da budete dakle bezopasni. Uz sve to, napravit ćemo vam džamija pa se molite i muzite svoje koze i budite sretni. Ništa vam ne treba, ni knjige, ni fakulteti, ni fabrike.
Ma mi smo glasali za cobane, a zna se ko su ovce :-o
Ne mogu ne primijetiti uljuđeni, aftershave-prsnuti look Mirvada Kurića. Kada je skontao da od glumačke karijere i kopiranja Michaela Madsena neće vidjet velike vajde prešaltao se elegantno na politiku...bezbeli sad ne propušta nijedan mevlud, iftar i hutbu kod koga već treba...ispilio se preko noći neki novi Kurvad...pardon Mirvad
N..pusi se mahali Mario.Sve nesta urbana raja,mahala me odgojila i ja se ponosim sto sam mahalas.