Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karinas obicni propalitet dok je doso u bananu da se promovise ili pak sta mlado zguzi
joj što ne mogu ovih konceptualnih umjetnika, prodaju muda pod bubrege a naš svijet da ne bi ispali "papci" lafo podržavaju, mislim nemam ništa protiv, ali zna se šta je umjetnost, tipa Safet Zec, Mersad Berber i slično, a ne kad stavi kilu jabuka i kaže umjetnička instalacija, to je najbolje ismijano u Lud, zbunjen, normalan kad Izet ostavi onaj usisivač, a oni plješću i hvale, hahaha
Mille Grazie,Maestro!
heee moj michelangelo stoka balkanska je unistila jedinatvo nije nekima odgovaralo nema ovde jedinstva dok je sda na vlasti i arapa u bosni
hebem ti treći rajh po treći put
Alfa Romeo vrlo blizu povratku u F1 Sergio Marchionne je u razgovoru za Gazzetta dello Sport otkrio da je Alfa Romeo vrlo blizu povratku u F1. U bliskoj budućnosti bi se Alfa Romeo trebao vratiti u Formulu 1. Predsjednik Ferrarija je izjavio da je mnogo mogućnosti za povratak Alfe na stazu, iz razloga što je brend uvijek bio usko povezan s utrkama.
Mille grazie Maestro...
De ba kakvi su ovo horsasi
Zemislite da smo sačuvali Jugu, a skinuli vlast, sada bi smo svi bili neovisni o Americi i Rusiji, ne bi težili da uđemo u EU, kad mnogi žele da izađu iz nje!!!