Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo, Kakanj postaje metropola, prave se fabrike, sad i muzeji, dok se u Sarajevu zatvara oboje. Da namjerno provociram, pošto su se "sarajlije" u "velikom" broju bunile kad se muzej zatvorio. Sve se prse kulturom i građanštvom, a svaki problem svale na došlje.
Doso spajdermen u Kakanj skocio sa zgrade na cjementaru i kaze gdje cu sad :) :) e sad ce imati i na muzej da skoci.*ebo vas muzej pravi fabrike ljudima,zaposljavaj...
Pravi se jos mnogo toga druze, samo sto se jos informacije ne iznose, ubrzo ce i ostalo biti predstavljeno :) ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakanj je BiH
...super...ali PRVI MART je DRŽAVNI praznik... Tad NE BISMO smjeli NIŠTA otvarati... Simbolično da, ali 2. mart sasvim OK...?
ma ljudi moji u Kaknju su tri najace kompanije u BiH...Kakanj jednim dijelom hrani BiH a zauzvrat ne dobija nista...nikakvih sredstava od gsm licence Kakanj nije dobio...evo i u kantonu prosla vlada je smanjila sredstva za zastitu od okolisa za gradove...znaci Kakanj nista ne dobija zauzvrat ali zato Sarajevo dobija...hljebarosi sve pare idu u Sarajevo...dosta je bilo komunjara..sada ce se stvari ako Bog da popraviti...Kakanj i Tesanj svjetli primjeri u BiH...
u kaknju sakakvih dogadjanja
Što mi grad napreduje!
i meni ;)
K'o bi rek'o :))
VALJDA TREBA PISAT MUZEJ
Vijest jeste lijepa, a bila bi jos ljepsa da glavni grad otvori vec postojeci Zemaljski Muzej.
Lijepo lijepo, neke stvari covjek zaboravi i smetne sa uma, ovako cemo imati priliku da se prisjetimo ;)
Bolji muzej kd Sarajevskog (koji i ne radi godinama).
Jebao vas muzej ja kontao neka fabrika da se uposli narod da ima od cega zivjeti
prvo razmisli kad hoces nesto da napises, pa i u tom muzeju ce neko raditi! A osim toga pogledaj malo koliko toga ovih dana pozitivnog dolazi iz Kaknja uglavnom vezano za otvaranje novih privrednih kapaciteta.
Zivo me zanima imal' exponata iz Zemaljskog muzeja? Ne mogu a da ne pomislim na neke stvari koje bi se mogle "kriti" iza ovoga...
Bolje bi bilo i da stoje u kakanjskom ili bilo kom drugom muzeju nego sto predati zubu vremena u zakljucanim prostorijama Zemaljskog muzeja u ko zna kakvim uslovima (obezbjedjenje, temperatura.....)! Druga stvar, dovoljno dugo je noseno iz Kaknja i drugih gradova u sarajevske muzeje, red je da se nekad i obrne tok kretanja muzejskih eksponata.
Wolf, Moje razmisljanje ide jos dalje od toga , a sto ,se tice cuvanja i temperature , pa bilo je sve u dobrome stanje dok ne zatvorise ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)