Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeme i termine dječijih TV emisija su preuzele ozbiljne propangande političke emisije za veliku djecu, nane dede, primitivce svih kalibara, budale, zaostale i primitivne.
Sad vladaju društvene mreže i internet,to je danas dječija zabava,nažalost.Dječije emisije,stare,predratne,ko ih pamti,su neponovljive,danas je sve otišlo na glavu.
@New_member i PS sa nasilnim igricama ;-)
eeeee care, uz ovo smo mi odrastali. pa se onda cude budale zasto su moje školske drugarice i drugovi doktori, advokati, glumci, biznismeni, pravnici.....rasuti po cijelom svijetu dok nas sada liječe stranački uhljebi koji ocu mog druga, koji je osjećao bolove u prsima, prepišu tablete za skidanje upale zuba i lagano ga pošalju u smrt. nakarada za robove i kukavice koje ne smiju da odu (naravno ima tu i debila koji misle da je u bosni dobro)
@amortizer ja završio DVA faksa, al nisam otišao kad je trebalo a kasnije nisam imao lovu da sticem titule po zapadu sto bi mi omogucilo dobre poslove i njihove papire.
@amortizer j*ba me očev patriotizam. ipak ja sa 15 godina nisam mogao sam odlucivati i bježati iz rata.
Sto bi lopovska koalicija SDA-SBB ulagala u djecije programe, kad su njihova djeca vani. Jasno kao dan. Ispravice sve Sabina Cudic svojom inicijativom da se djeca vrate i okupe se ispred zgrade Parlamenta i traze svoj djeciji program. To bi bila inicijativa u skladu sa njenom inteligencijom.
Grand & Pink parada, minići, gaćice, popio sam, razbio, prevario, daj mi ga uh uh i slična usmrđenja tematika u strofama izbljuvanih čobanskih poskočina sa elektronskim ritmovima...
koji ste zmigavci vi sa klixa... mozete zamisliti koliko nam vazno sta misli subota o djecijem programu na dan heroja/sehida. sto ga ne pitaste ima li kakav savjet kako da se ophodimo sa djecom heroja koje pobise njegovi sunarodnjaci.
retardu idi pitaj djecu šehida šta misle o juki prazini koji im je pobio očeve?
Nešto si mislim koje pjesmice su slušali ratni zločinci dok su bili djeca ?1
Danas djeca odrastaju uz ono nad čim se nekada zgražalo.
a ja mislio robert redford
Dječije emisije, kako je to nekad bilo lijepo, danas i da ih ima nebi to djeca ni gledala kad imaju svoje nekakve čudne igrice na mobitelima, po vazdan igrice i fb, ja to nemogu da shvatim, što je najgore još kažu dosadno mi je.
Seid Masnica approved
merhaba
Ne bih da budem sitničav ali zar nije Muzički tobogan umjesto Dječiji tobogan?
đikan i genocidaš
EE moj seljacicu pizda ti materina
@Pasji Dani A kad je ovakav komentar na drugim vijestima, niko ne obraća pažnju. Odrastao sam uz Minju Subotu i Dragana Lakovića. Možda je bolje biti seljak, nego seljačina. A mamu sebi spominji.
ima i alternativa, nenadjebivo stupidno-zaglupljivajući ICarly, Big Time Rush....sve u svemu, ako ćemo iskreno, to je zločin prema misaonoj komponenti djecojeg tj. mlađeg uzrasta populacije
legenda .
Ma kako ne ulaže?.....uzmi bilo koji paket bilo koje televizije i prelistaj "dječije programe".....98% izrazito nasilnički crtani za djecu, masa mačeva, noževa, smrtonosnih lasera, eksplozija, monstruoznih likova i da dalje ne nabrajam....ima i alternstiva
nindža kornjače
materijal za noćne more... a sve direktno usmjereno prema podsvijest djece :/
Minja Subota u Srijedu ima "Nedjelja uvece" za djecu :D