Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako sam ponosan na Vas. Nije bilo bljutavih komentara za ovaj post .... napredujemo .... jednog dana ce ovo biti mjesto gdje cemo svi biti svijesni da je Degeneric575 ustvari siroti brat koji je imao tesko djetinjstvo jer su ga roditelji zatvarali u "mracnjak" i tukli stilom od motike .... jadnik, puno je istrpio, ali on je nas brat
Cudi me da nema negativnih komentara,bravo raja samo nastavite
Najbolje je u kladionicu ići. Sve je više ovisnika od klađenja i rastavljenih brakova zbog toga. Nije to zlo Bog dzabe zabranio i prokleo one koji u to hoće.
@demonter_neistine Bog prokleo sve osim onih koji imaju koristi od toga.
@demonter_neistine tajnu locke drzi Sejtan...gdje je Bog prokleo kocku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo se zabavljajte djeco
Svaka čast 👍