Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što su na pozicijama koje su vezane za kulturu u svakom smislu postavljeni ljudi čija otjelotvorenja smo mogli vidjeti u seriji "Sex i selo".Dovedeš papka da se brine o kulturnom nasljeđu, a on molio Boga da se dokopa asfalta, roza kravate i mobitela.Njemu je kulturno nasljeđe nepoznat pojam.
Ne mare nadležni za žive a kamo li mrtve
Pa ne daju oni te pare za očuvanje kulture i historije, nego za egzistenciju ovog kukolja koji pliva na površini desetljećima nakon završetka rata.
Treba ih sve skloniti iz Velikog parka i napraviti park za gradjane koji su odlucili ostati u ovoj drzavi iako im ona nista nije dala!!!
Ne samo da ne mare, nego legaliziraju skrnavljenje kulturno-historijskih spomenika pod zastitom.Izdaju legalne gradjevinske dozvole. Kad se gospodi iz navedenih zavoda za zastitu obratite, samo nemocno slijezu ramenima, oni su tu da prime placu, a nemaju hrabrost suprotstaviti se mocnicima. Istovremeno opcina Centar se u medijama populisticki hvali da se bori protiv bespravne gradnje, istina, al na Gorici, preko ledja romske populacije i obicnih cestitih gradjana.
U Sarajevu? A ostale gradove ko hebe, je l'?
nije samo drzava i nadlezni krivi za ovakvo ponasanje nego mi svi. Dok god je polusvjeta sto glasa za idiote ovako ce nam bit. Nemoze se sjedit i nista ne radit i cekat nafaku ili neku sudbinu. Mi se trebamo promijenit pa ce sve krenut nabolje.
na sliki isto moj penis
Nama je država na rubu propadanja, a niko ne mari!
SDA mora mjenjati svoje ljude ako vec nefaju vlast po bilo koju cijenu
U Velikom parku je zlotvor Tito porušio mezarje i napravio javni WC.
Hajde bogati, pa uhvatili se nekog starog turskog mezarja, a mezari nasih sehida zapusteni, neuredjeni, nepokoseno zalosno kako izgledaju. Ta turska mezarja vidjam na vise lokacija obrasli sikarom, sumom cijelom i niko ih ne odrzava. Stecke vam koriste uza rostiljanje tj pecenje raznja. To sto je u Sarajevu pa se lafo neko zabrinuo, a federacija cijela propada, naselja zarastaju, nema ljudi, provozajte se malo federacijom manite vise samo Sarajeva, uozbiljite se i pogledajte realno stanje.