Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viriti u tudje dvoriste znaci da nemas pametnijeg posla.Oni koji se fokusiraju na tudji zivot svoj zanemaruju i ne postizu nista.Ako vec zelite uciti iz tudjiih zivota umjesto mahalanja preporucujem dokonim damama volontiranje.Naucite kako je zivjeti sa teskom bolescu,sa intelektualnim i fizickim poteskocama itd..Najogavnija stvar balkana je mahalanje i trac.Zato nam je zemlja ovako napredna. Gora stvar od mahalanja je ona Farma.Nekad se pitam jel ovaj narod uopste normalan.
Ova je žena degutantna do tačke povraćanja. Bljak & fuj. Jadne li su žene kad se ovakve odurne papanke bave njihovim pravima.
Baška što su ona i njena ''knjiga'' gori udar na kulturu od cece i brene zajedno. Još jednom - FUJ!
...halali nam, o presvijetli paša...nismo svi uz betovena ofdrasli :)...mamalaze licemjerni, ti sereš o kulturi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istoimena predstava je dno dna,nadam se da ce ova sa Macom biti nesto bolja. Mada mislim da je glupo riskirati da potroisis vrijeme uzalud,bolje je gledati neke provjerene glumacke ekipe.
pored ovakvih likova dode mi da amputirma mozak,,sta ce mi
NEKA ZAVIRI MENI U GACE ISTO CE DOSTA TOGA NAUCIT
Kad citam ove komentare jbte sve pametnjakovici!!! Ima li neko ko vama moze da ugodi? Citala sam neke stvari od Indire i nisu uopste lose. Sta se svi pravite pametni?Citajte sta hocete, pustite druge da to isto rade. Odvratni ste.
Da se Dostojevski i Tolstoj dignu iz groba mozda bi im ugodili, ovo se drugo je tanko. Ne mozes krivit ljude kad su se navikli na tu duboku knjizevnost ;) a Indira je super, nisam citala knjige, ni gledala predstavu, al oplacem svaki put kad citam kolumne u Azri
@fragola - ti porediš Dostojevskog i Tolstoja sa ovom turbofolk ''spisateljicom''? Ma bravo genijalko, idi odmah se rokni u čelo.
Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija; ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Ćutuk-Sorguč Indira
http://youtu.be/L_HvbPplYDU
...vrli moji sugrađani...80% vas ne umije pristojno ni pozdraviti, ni odzdraviti, ni zahvaliti se prodavačici, persiranje nepoznatog vam je strani jezik, brkate ć i č, đ i dž...i vi se našli o kulturi i književnosti...
...nemam blage ko je dotična...al' umrem od smijeha kad "kritikuju" stručnjaci čiji je vrhunac pismenosti priglup komentar sa glagolima tipa "yebo ti..." kako već čini onaj mamlaz scirea...
e moj commi, ti da tri života proživiš mamlazu nisi ni do koljena, levatiću mali, imam te u malom prstu dječko ;)
Pa mi kao narod nikada necemo nista postici uz ovoliku kolicinu negativnosti i sabotiranja svega sto je nase! Candace Bushnell je napisala knjigu Sex i grad prema kojoj je snimljena istoimena serija i postigla planetarnu popularnost. Klasicni chick-lit. I svi smo bez daha gledali Sex i grad. Ali kad dolazi iz nase sredine ne valja - seljanka, papanka, mahalusa. Ne kazem da je Indira Ivo Andric, al brate to ni ne pokusava biti... To nije ni cilj chick-lit literature!
...nije lako bit' pisac u zemlji đe je svaki posjednik lične karte odrastao uz dostojevskog, tolstoja, foknera, milera, majlera, zolu, stendala, hemingveja...istančan, prefinjen književni ukus :)
Dobra je K.-Sorguč, samo još da transplantira glavu
Pa i sajam knjige postao poligon za promociju ove masovne (ne)kulture i traca kao najnizeg oblika komunikacije...umjesto da na sajmu vidimo svu raskos ljudskog duha, ovakvim "knjigama" idemo u buducnost crnu ko banovicki ugalj...
ne kontam, jel avlija il dvorište ? :D
ona uvjek nesto prepametna,,ko je ona MAHALUSA njihaaaaaaaaaa