Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje preseravanje. Zemlja nam u qurac otisla a oni fol izigrsvaju nekakvu sminku.
@HeisenberG22xx Za kulturu uvijek mora biti vremena i mjesta.
@goooo...ehhhhhhaaaa zekane...upravo ono sto govorim. Pravimo se sminka, a ne znas da komuniciras - odmah napadas sagovornika.
Mirvad Kurić, hahaaha. Covjek koji VEZE S MOZGOM nema. Ljudi, on ne poznaje krucijalne stvari. Ne zna sta je biatlon, triatlon, ironman... bio sam tu, slusao i zaprepasteno sam napustio sastanak sa njim. Skaka? Hajriz mu donio diplomu iz Travnika. I cekajte O KAKVOM GLAMURU PRICATE??????????
Vrijednost Bosne je što je znala baštiniti vrijednosti svih civilizacija sa kojima je imala kontakte, a tih kontakata nije bilo malo. Neko to prevodi ovako ili onako, ali bit je da je Bosna od toga na kraju hajrovala što povećava zavist komšija i susjeda.
skaka:dobro nam došli na ilidžanski valcer i muzički festival beč 2019
podsjeca na Titanik, noc prije potonuca, takva nam je drzava
E baš je glam i kultura za ove ublehe
Face kod vecine su se ubile za bala... Al bala sijena...
samo Mirvad prepoznat, a ko ostali kurajberi? okupatori? uhljebi?
Mirvad Kurić mi je više za truse nego za valcera ali eto. Konta stavio zube pa se automatski emancipov’o. E ne ide to bas tako moj Rile!
..................Sanjas Sarajevo,blejis sa brda u Sarajevo,maštaš o Sarajevu,ljubomoran si na Sarajevo,srce ti se raskida zbog Sarajeva,haluciniraš zbog Sarajeva, zavist te jede zbog Sarajeva.... kako si samo usamljen. Pronađi nekog prijatelja pa prošetaj po Sarajevu!! Bit ce tesko, al pokusaj....
Iduce hevte otvaranje trotoara u Brijescu !
Bas lijepo...kulturno.
Zbog šminkerskih guzičara, vi ste montirali binu na glavnoj cesti i blokirali saobraćaj. Sinoć gužva do Skenderije. Skaka jebbem i tebe i bal
Možemo ok i Mi jednom kolo razvezati u vijećnici pa nek trešti? 😎
The cringe just got even more real.
The cringe just got even more real.
KO IM JEBE MATER