Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slijedecem filmu ce del Toro da postane legandarna sa ovom cuvenom recenicom "I'll tear you apart like the lamela through Mahmutovac."
Christopher Walken je moj omiljeni glumac .
brao, i meni je.
I like cats a lot... I've always liked cats... they're great company...wow...apple...a like apples... you know...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džaba prevodim sa engleskog na bosanski... ...nazive filmova, NOVINARIMA strane riječi i pojmove. Nema na čemu.
Benicio del Toro = Naš Damir Nikšić
A čuj zvijer...... A čuj izašo iz šume.......
Ovaj lik ima odlične filmove. Bravo za SFF.
mačak...
Mjau?
mau..
benicio del toro je propala nekadasnja holivudska poluzvijezda, koja nema vise gdje da se pojawi niti je kome zanimljiv, pa haj na sff. pa samo u gooteburg u swedskoj koji nije neki ni velik ni poznat grad su obisle sve swjetske zvijezde
To je Senor Del Toro molim lijepo. To vam je drugovi jedan veliki gospodin i umjetnik koji je u svoje vrijeme guzio Skarlet Johansen u liftu dok je Skarlet imala 20 godina, i dok je lift bio u pokretu. Ja nepratim tu "estradu," ni svjetsku ni balkansku, ali mi je ta cinjenica ostala ugravirana u sjecanju jos kao momak. On ne samo da je glumio Che Guevaru na velikom platnu, nego je i u stvarnom zivotu narodni heroj.
Pola covjek pola zvijer, ime mu je Didier! Stanite, ovo nije clanak o legendi Celsija i Obale Slonovace i velikom humanitarcu i napadacu Didier Drogbi? I znaci Drogba ne dolazi u Sarajevo? Oprostite molim, zalutao sam na pogresan clanak.
franky four fingers
Žene na aparatima.
croatissimus i adosarajevo na aparatima :))
Zvijer je samo Bakir
Ne vodi zenu i nemoj ici na Trebevic.Jos nauci koji mangupski izraz. Par savjeta od mene.