Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pardon, charlotte gainsburg nije pjevacica nego glumica.
zemo gdje u engleskoj ti zivis? ja sam u engleskoj vec pet godina i cuo sam za jane birkin i gledao je na tv i cuo za koncerte i turneje koje je imala. nemoj se zato sramotit sa takvim izjavama. jane birkin kao sto rece neko gore iznad je vise francuska pjevacica nego engleska jer zivi cijeli zivot u francuskoj. istina, bila je udata za serga gainsburga, francusku kultnu licnost i majka je charlotte gainsburg, poznate francuske pjevacice. njen hit single 'je t'aime' se smatra najsexy pjesmom svih vremena. najvise simpatiji kod nas u bosni je stekla kada je u pozoristu u 94 odrzala koncert u prepunoj dvorani i dobila stojece ovacije. inace jane se bavi humanitarnim radom i velika je humanistkinja i prava umjentica. pored pjevanja bavi se i slikarstvom i glumom. a zemo, ne znam s kakvim se ti englezima druzis ali ja znam za cinjenicu da englezi znaju za jane birkin isto kao sto znaju za john lenona i the beatles-e. cak sto vise ponose se njom ali ona je, na nazolst engleza, odabrala francusku kao svoju 'domovinu' i veci dio zivota je tamo provela pa cak i kad prica vise zvuci kao francuskinja nego engleskinja. jane je istinska umjetnica i blago. treba je postovati i cijeniti i biti pocastvovan njenom ponovnom posjetu sarajevu. BRAVO JANE!!!!!
5KM
ulaz ili se placa ili se ulazi na pozivnice...besplatno nije sigurno..eto toliko
ono sto se cuje na reklami je predivno, bar za mene...i mene interesuje da li se placa ulaz i koliko...
da li neko zna da li se placa ulaz ili je slobodan
who the fuck is jane birkin!?
Stocharu ! Dva puta nisi stavio zarez ispred "a" ! Ne kurchi se ba na beznacajnim greskama !
(k'o)
zemo, vidi se da si dugo vani, jer si nepismen k'k stuka... ne kaze se posijeta, nego posjeta a ako neko sjedi onda to znaci da je u sjedecem polozaju a ako sijedi to znaci da mu kosa postaje sijeda, odnosno starachki bijela... (uzmi kurs bosanskog)
Jane je bila zena poznatog francuskog pjevaca Serge Gainsboug-a koji je i uveo doticnu damu u svijet muzike, filma itd.. Na svom poslednjem albumu izvodi njegove pijesme u orijentalnoj verziji uz pratnu arapskih muzicara. Zanimljv projekat. U Francuskoj je cijenjena zbog njenih humanih aktivnosti. Jane je majke poznate francuske glumice Charlotte Gainsbourg koja je bila clan zirija na proslogodisnjem Kanskom festivalu zajedno sa Danisom Tanovicem. Osba vrijedna paznje. Pozelimo joj dobrodoslicu ...
Jane je kazu rodjena 1946. u Londonu ali od 1968 zivi u Francukoj. Ona je francuska pjevacica...
Hvala joj na posijeti ali ja evo vec 10 godina u engleskoj ali za nju nikada nisam cuo.. niti je za nju cuo neki od ovih engleza sto sijede kod mene..
Welcome!