Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstava je dno dna¨!!! Sredovjecna ofucana plavusa koja je pisala ove sprdnje od pricica je katastrofalna a tek glumica droca FIJ FUJ FUJ Ramazan je i ovo nije nikako preporucljivo.
Za Bascarsijske noci su predstave poput \"Hamleta\" ili \"Legenda o Ali-pasi\", a ne ovaj kic i sund... Jadni li smo mi sa ovom kulturom!
SDP-SBB, eto ko.
Ovo je stvarno fuj fujeva, ne samo za Bascarsijske nego opcenito, trebala bi kakva komisija zabraniti ovo riganje po mahali i njenoj tradiciji od strane ruzne gnojne Kučke Smorguč. Da, za one koji ne znaju, izvodjenje ove predstave financijski od pocetka gura Fahrudin Jadoncic, a pozorista koja nece da je izvode, tu je SDP da im zaprijeti tj. da ih natjera da je stave na repertoar
Presmiješan si, papkaru.
Bascarsijske noci su mnogo gori festival nego je ova sund predstava. Tako da ono, uvelicace ovaj jadni dogadjaj.
Gluplje predstave u zivotu svom nisam vidio... Ko je ovo odobrio na Bascarsijskim nocima???
JA MAHALUSA? moralni sunovrat...
Svakako pogledati . Odlicna predsava xD
........
Ako ne bude provala oblaka.