Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad svak pomete ispred svojih vrata bit ce mira u ovoj zemlji. cestitam na hrabrosti.
Zločin je zločin i zasluzuje osudu ma tko ga počinio. U Grabovici su ljudima otkinute glave, nabijani su na kriz ili zivi zapaljeni što predstavlja tezak zločin , međutim nakon pokolja ABiH je blokirala pristup Grabovici iz oba pravca za UNPROFOR i izvršila sustavno uklanjanje dokaza odnosno tjela ubijenih su uklonjena.
ovi bosanci uzivaju u tragediji i prebiranjem proslosti svjet ode ne ceka
Zlocinacka ARBIH ubila dijete od 4 godine
Na svoj mlin navodi vodu. Sto znaci: Mlinu je potrebna voda da bi radio, pa slicno cini i onaj koji tudju situaciju iokolnosti koji mu mogu ici u prilog koristi da uradi svoj posao.
Dva ljuta kamena nikad dobro brasno mljeti ne mogu. Sto znaci: P istice da dvije osobe zestoke naravi ne mogunikada biti uspjesni ortaci.
Pickin dim. Sto znaci: Misli se ne nekoga ili na nesto sto je nepostojece, sto je neznatno, kaze se kada se hoce nekogaobezvrijediti.
Kraljevic Marko za koga se tvrdi da je imao buran zivot. Tur. konak Sto znaci: prenociste, nocenje.
Koja se cura odvec gizda, sreca je najzad izda. Sto znaci: Opomena onim umisljenim djevojkama koje previsekoketiraju da bi mogle ostati neuda, tur. gizli Sto znaci: koketa, bludnica.
Mir djeco...
Mir svim nevinim civilnim žrtvama prokletog rata!
imali uspavanke za bebu iz Ahmica od 3 mjeseca
@fly Ahmici su produkt muslimanskog ogranka HVO medju kojima je bio Juka Prazina sa svojom krimogenom rajom
Za zlocin je osobno odgovarala moja pokojna baba,mamu vam vasu....
Tu priču puši svaka strana, Srbi pričaju desilo se negdje na Ozrenu, Muslimanima negdje drugo, Hrvatima opet negdje gdje njima paše. Propaganda je čudo a mi vjerujemo u svaki detalj ako nam je u korist.