Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijeniti je pod hitno
Slika vrha HDZa sa Darijom Kordicem je nastala prije mozda 9 godina , kada se Covic i svi grle i ljubakaju sa njim ....tada je SDA u punoj ljubavi sa HDZ to je 2015 Busovaca ...i jel iko to tada spomenuo, je li pala vlada ? Jasmila , Izo ...svi sada nesto pisu, i treba , ali zasto nisu tada nista pisali ? ? ? to je ono sto se meni gadi kod nas LICEMJERJE i samo imal mene tu negdje !
To je takozvani kompermis dinokija i trojke dobiju fotelje i radite sta vam je volja na stetu bosnjaka nek smo se mi ustolicili bljak 🤮
Po kojem osnovu je ona ministrica kulture? Zena nema pola mozga.
Vise od pola.
Slažem se sa Izudinom. Sve tri nacionalne strane zločince iz svojih redova rehbilituju i od njih stvaraju heroje. Pojedini su i u politici. Treba strogo zabraniti veličanja zločinaca sa sve tri strane. Zločinac jednom on je zločinac za cijeli život. Jer zločin ne može uraditi čovjek, stoga STOP zločinima.
Podrška za Sanju,ne obaziri se na ove islamofašiste...
Veliki si Izudine Bajrovicu.
Bravo legendo!
HDZ pisa po nama doslovno
Sanja Vlaisavljević,rođena Bucalo,od majke Džemile,suprug Ugo zarađuje hljeb kao profesor na Sarajevskom filozofskom fakultetu,za oca joj se ne zna puno,samo da se zvao Rašid ili Ramiz,toliko ukratko!!
Lijepo je meni govorila rahmetli mi nena,Anamo oni,ne pogani sine usta uzimajući ih u njih.
Razumijem da su strasti uzburkane ali pitanja rehabilitacija i pravnih posljedica osude su regulirana kaznenim zakonom i jedino je to mjerodavno kod utvrđivanja ima li osuđenik ili nema određena prava i je li rehabilitiran ili ne. Tako da i Sanja i Lidija a osobito Izudin i ostali sarajevski histerici bi trebali pomno pričitati zakon
naravno da nije rehabilitiran. U ovim slucaju se svakako ne radi o zlocincu vec o politici koja podrzava ovog ratnog zlocinca.
Ne radi se o podršci ni o veličanju ratnog zločinca a osobito ne ratnog zločina. Radi se isključivo o pravnom pitanju i građanskom statusu osoba koje su odslužile kaznu. Zakon je tu neumoljiv. Dario Kordić je u zakonskom smislu rehabilitiran ravnopravni građanin, Naredne godine kad nastupi 10 godina od odsluženja kazne imaće i pravo kandidiranja na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ona i kultura su dijametralne suprotnosti, ali ona je sebe izgleda ubijedila da je prosvijećena.
Bravo Izudine! Sanja Vlaisavljevic zbog svoje skandalozne izjave mora biti smijenjena!
Moze mu Sanja tepati kako hoce ali zlocinac ostaje zlocinac .Sanjice mozes ga zamotati u kadifu ali on je zlocinac koji je prekinuo neciji zivot ..a da je to bio neko tvoj sumnjam da bi tako pricala iako si obicna placenica recimo kao i placeni ubica svejedno.
Ova spodoba ne misli da stane sa svojim podmuklim stavovima
Apelujem na sve PAMETNE,PRISTOJNE,OBRAZOVANE,TALENTOVANE,PRIZNATE,NAGRAĐIVANE,CIJENJENE I POŠTOVANE,UMJETNIKE iz ma kojeg grada u BiH,da prestanu prljati svoje časno ime tako što će se ono naći u istoj rečenici sa imenom ove fašističke babe,da pismeno odkažu svaki vid saradnje s Ministarstvom dok ona ne ode i da podnesu kolektivni zahtjev za njenu smjenu,BEZ RASPRAVE I PREPUCAVANJA SA DOTIČNOM OSOBOM.
Bajrovicu, nazivas li i svog kolegu Emira Hadzhafizbegovica ubicom, jer kolega skrivi prometnu nesrecu sa smrtnim ishodom. I bi osudjen za to, dakle ima presuda. Drzis li se i dalje te svoje izjave "ubica ostaje ubica"?
Jel kolega po profesiji ili stranački kolega? 😁😁