Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vidite kako je namah ljepse kada se stavi prava slika (a ne po n-ti put isti reklamni banner). O putevima nabavke fotografija ipak nekom drugom zgodom...
Dosad smo svaki put ignorisali, ali nekad jednostavno neki komentatori predju svoju mjeru kao da im je jedini cilj unistiti ovaj portal. Jedan od takvih je gdin. Salih Amidzic. Usput, ovi komentari sluze za komentarisanje clanaka/vijesti, te za kratke rasprave na temu iz clanka, a za eventualne greske u clanku molimo i ohrabrujemo vas da nam se obratite na e-mail.
ko djevojčice iz osnovne škole se svađate... samo iskazujete svoju neprofesionalnost odgovaranjem takvim nacinom na komentare koji vam se šalju... de upristojite se malo.
Otkud ti znas da nemamo dozvolu za objavljivanje istih slika i da ne radimo s njima? Pogledaj sarajevo-x.com/photos Pogledaj impressum sarajevo-x i sff.ba mozda nadjes neka ista imena. Sliku nismo stigli postaviti jer nam je oficijelni fotograf do tog trenutka nije uspio dostaviti.
Anonimac? Ovo je moje pravo ime, ne-anonimni autore. Osim toga, da! ja cu vam reci kad nema ko drugi a sami se toga ne bi ste sjetili! Mogli ste ostvariti poslovnu saradnju sa SFF pa kad oni uslikaju sliku za sff.ba da uslikaju jos jednu malo drugaciju za Sa-x. U razmjenu za reklamu (koju im svakako pravite) mislim da bi pristali. Razmisljanje svojom glavom. Nedokuciva stepenica!
E ti ces nam reci. Anonimac jedan. Probaj dati sam sebi odgovor na svoja pitanja.
A što Sarajevo X nema sliku trga ispred pozorišta kako teku pripreme, kako se postavlja bina, šator ili šta je ono već šta postavljaju? Nije valjda da niko iz "uredništva" nema digitalac da to ode slikati! Nego za svaki tekst (sem onog reda za karte) ista slika pođonjena sa sff.ba. Žao mi je momci ali niste profesionalni nimalo.