Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@RamaCRO Zapravo nacelnik Uskoplja je iz SDA-a ali moji prijatelji kazu mi da je korektan i ne smeta im sto vlada. Nemoj tako, sjeti se Bosnjaka u Mostaru pa oni nikad vise nece imati gradonacelnika iz SDA jer sad ide sustav 1 na 1 a Hrvati su daleko dominantniji u Mostaru. A i u nas u Rami ima Bosnjaka ali su tihi.
zeljeli smo samo zlatne kasike...
Sigurno im nije lako u opstini gdje SDA godinama vlada :)
@@RamaCRO Uskopljee, tamo imam dosta prijatelja...ahaha ako mislite da ste ga dobili varate se, tu nismo porazeni..Hrvati drze dio opcine i grada USKOPLJE.
Jesmo, bas je mirno i lijepo ovdje u Gornjem Vakufu, kako je kod tebe u kamenjaru?
Zeljeli ste mir protjeravajuci Hrvate u Srednjoj Bosni..pa nadam se da ste ga dobili
A mi bi stvarno pozeljeli mir od vas luzera i svakojakih spodoba koji se nisu nasli u modernom drustvu ili u \"tudjini\", pa svako malo, prave neki projekat ili konferenciju, ne bi li i ovo malo pametne omladine, ubili u pojam i kuckali ih u glavu sa ratom i nacionalizmom!!! DOSTA VISE!!!!!!