Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za muzej i simpa ideja da imamo par muzeja blizu. Tako je u Becu, bas cool. Ako sam dobro skontao to ce biti tamo gdje su one skele bile. To mi se ne svidja. Ono je trebalo poravnati i napraviti fin park, a ne gusiti onaj prostor dodatnim zgradama.
Vlasti koje su sprjecavale izgradnju ovog muzeja simbol su svega divlkackog od cega ljudi bjeze i napustaju zemlju, sad bilo bi dobro i da se onaj un kontejner izmjesti, ionako nicem ne sluzi
BRAVO
Sta ce nama muzej samo tibra
Ne mogu da održe Zemaljski i Historijski a prave jos jedan.
Napraviti tu pijacu malo savremeniju kakav muzej nema tu para
Općina Novo Sarajevo izdala urbanističku saglasnost za gradnju na Marijin Dvoru?? Od kada Marijin Dvor pripada općini Novo Sarajevo?
150k€ projekat??? 🤔
Dobra vijest. Napokon i da Trojčica nešto konkretno i suvislo najavi i potpiše. Hoće li biti do izbora, ili će nakon što se SDO vrati u sedlo sve otići niz Miljacku, bumo vidjeli, što bi rekli naši dobrohotni susjedi... Da muzejima!
onako laicki gledano...ovo asocira na bijele kontejnere un-a a iza zgrade ko u sjevernoj koreji...
ni ovo sto imamo niko ne finansira a mi bi jos da gradimo. svasta.
Nakbolje da se zaledi sve, da se nista ne desava, samo da malogradjanstina ima trzni centar