Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise glumaca je zaposleno u Parlamentu , Domu naroda , opstinama.....
Čitam neki dan na jednom portalu kako djecu iz RSa za vrijeme ekskurzije u Beograd vode pored šoping centara i u obilazak Cecine vile.WTF ljudi o kakvoj kulturi pričamo uopšte ovdje?
Ista zlatna ribica
Moj prijatel koji vec duze vrijeme trazi glumce po Sarajevu da napravi jednu grupu, ne moze ih naci jer svi hoce nesto sigurno i odmah novac a onda neki odu vani i tamo rade za male pare. U svakoj bransi svi hoce nesto i postavljaju uvjete za posao a oni nece nista da ponude. Znam da nije u redu ali brate moj, kad vidis da nema dovoljno posla treba se malo prilagoditi i nagoditi.
Naravno da nema kad, sudo, rile i rukfas glume u svakoj seriji, filmu, predstavi kako ce biti radnih mjesta za nove glumce
Drugi rijecima, Ivana trazi bosanskog Harvey Weinsteina 😉
Cuko cuko cukoo
Draga moja uci od najoljih poltrona, zelenu kabanicu pred izbgore, pa onda za 27. noc na Kovace na mezar i povedi fotoreportere (pravi idolopoklonstvo) ...pa mozda i direktorka postanes!
U Njemačkoj se svaki glumac koji nije angažovan za neku ulogu prijavi na biro za zapošljavanje.Nisam ni ja vjerovao ali i njihove najveće face između angažmana budu na birou.Masovno se izdržavaju kao influencers tj ovi mladi a rade i druge poslove kao konobari ili prodavači.A znam par naših koji su otišli vani i bukvalno se borili za preživljavanje da bi ostali u toj branši.
Ivana pogresno je drzati Instagram profil na private u tvojoj fazi karijere. I usput prihvati moj zahtjev, od "radoznali_medo".
Ivana, sta te briga, bar ono sto odglumis i gdje se pojavis je super! Ostalo je do drzave.. A Marija nema isto posla nikakvog da nekog treba?😉
Kao i u svim strukama. Ali, za informaciju, u mostarskom Narodnom pozoristu su prosle sedmice trazili glumicu. 🙋
Meni se ova Ivana pravo sviđa, iskreno da kažem
Mubere mi moje, ti si pravooo dobra glumica, naci ce tebi Rile neku gažu
ne otvara se ovdje ni za sta sefice.