Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ingrid,izvini ali ja cu cekati pdf ili epub.Dzaba je,nema se. Samo nastavi :)
Nadjoh pdf brzo :)
nemam srca umjetnike iz regije besplatno skidati, bili to pisci ili muzicari (bendovi). *ebi ga, nekako smo kolege (narocito muzicari :)
ja znam da "neki" ljudi u jednom danu iskuse što neki nebi za tri života ali... haj iskreno... šta ti imaš za ponuditi u svojih 27 godina... ratovala nisi, nisi ni obnašala neku bitnu funkciju, možda si putovala ali sigurno nigdje gdje hiljade prije tebe nisu bile, nisi neki vrli naučnik niti filozof velikog životnog iskustva, jedva da možda imaš neku priču koja naginje na pedeseti i prvu nijansu... ovo što pišem, pišem iz razloga što vidim samo 4 komentara a ne da te blatim ili nešto loše mislim, naprotiv ... svaka čast na borbi al' pisati knjige danas u doba kada Nives C. ima bestseller.... ti sa svojih 27 godina... još pritom postavljati tako ambiciozno pitanje u naslovu... u kom smislu... da li me je8e ego frojdovskom, duhovnom, novčanom, fizičkom, privatnom.... koji ego, moj ego, njen ili tvoj ego... o čemu mi pričamo ovdje... mislim, ko ste vi? uopšte...
Давање коментара о књизи коју ниси очима видио - типично балкански. Очито те ј*ебе его.
Spusti se na zemlju, cirkus maxsimus.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nije losa Ingrid. Mislim nezgodno mi reci ono posto je ona pisac, pjesnik, autorka, filozof, i veliki mislilac i stvaralac, inovator, u stilu Jamesa Joyca, portret umjetnice kao mlade zene, il Antona Cehova, Ruske i svijetske legende kratkih prica. Ona je nesto ala Pablo Neruda, Cileanski i svijetski velikan moderne poezije, i socijalist i pjesnik radnika i naroda, ili pak ko Langston Hughes, veliki Afro-Americki pjesnik, koji je spojio blues and jazz s poezijom, i isto bio socijalist, to je to, sve je to tu negdje. Al zato kazem nezgodno mi reci, al dobra mala yebote. Ovakve ko ona, ove dobre sa 'stilom', bilo pravim stilom il malo ufuranim stilom, me nebi ni pogledale covjece, nit su me ikad gledale. Takve su za mene i za mnoge iz radnicke i ove zivotne rudarne klase i zivotne amaterske lige vec veca liga, aristokratija, Bundes ili premijer liga. Samo kazem, nisam zavidan, nit bi vala znao sta bi s tim 'stilskim' i 'kosmopolitskim' trebama ni kad bi me gledale, neg nako pricam.
Hahhahaa, čini ti se jaro. Ne zna ni ona di je šuplja. ..
Tebe drug,cini mi da j..e ego :)
Ingrid izvni, bolje ovdje da tipkam nego tamo gdje ljude ubijaju... ovdje makar polemišem sa pametnim ljudima o lijepim stvarima a tamo bi me ego mogao koštati žešće...
Ma šta ego,ma jebe me ko stigne a svako me stigne
...čuj, zar balkančad imaju ego?
Hehhe, lako je ogoliti dusu tamo negdje, hajd je ogoli ovde u BiH, u ovakvom okruzenju...Moras na dusu navuci tri pancira i opet jedva prezivis :-)))
J+++ tebe :)
Svaka cast!
" ... Ego sam okusila jako davno. Ne toliko davno da se ne bih sjećala njegova gorkog okusa. Konzumirala sam ga u velikim količinama. Ironično, što sam više jela, bila sam gladnija. Pohlepnija. Čudno je to kako se okus ega mijenja s nama....." Trolaj, trolaj :))))
Ingrid 'volim te' !
Dobra mala
Ku****c dobra, odlicna sa velikim o. :)