Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitajte zlatka lagumdžiju zašto tjera inat sa državom Republika Srpska, zbog njegovog inata i balinluka političara u federaciji, propadaju institucije kulture u federaciji. R. Srpska svoje institucije kulture uredno finansira.
pa za naše političare kultura je nepoznata riječ i ne samo riječ... da ste ih pozvali na neku kafu džabe ili janjetinu snobovi bi dovukli guzice u duplo većem broju, bože pogodi nas jednom facebook revolucijom da ih zakopamo žive sve do jednog....
jadan je ovo sistem jadna je ovo drzava
Gospođo \'ni muslimanski\' Hašimbegović, a da pozovete kojeg (svjetskog) donatora umjesto što nas udaviste pravdajući svoju komunističku ljenguzost i uhljupluk političarima i njihovim nedolascima? Smoriste.
Čovicu i nasim adezeovcima nije mjesto u historijskim ni istorijskim vec povjesnim muzejima.Opravdan razlog za nedolazak nadam se.
Seljake politicare,kad muzej interesovao,da je ne bi doslo do ovoga,do cega je doslo!