Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad si samo pisac? Pisac nisi bio kad si isao posjecivat kasapina u zatvor i na sahranu, slikat se po Srebrenici ? Manji crko nego sto si se okotio.
Ker hoce da mu se ne postavljaju pitanja...a znao se mjesati i podrzavati najgori zlocin koji se desavao 90-tih godina u svijetu.
Nobelovac Djikan.
Ti si moj RACKU,a ne neki pisac,bagro fašistička.
Sto neko nedavno rece; Nobelova nagrada postala ko Evrovizija....
ma trebali bi onda i hitleru posthumno dodijeliti nobelovu za književnost za "mein kampf"...
Manje je kriv od onih sto su ga nagradili. 😒
Sto je najgora stvar, Handke je očajno loš pisac, Nobelova nagrada se izgleda djeli onome ko plati najviše, iskreno se nebi začudio da je Dačić platio za ovog monstruma, poslje onoga što je Dačić izveo sa Kanibalima u Africi, plaćajući im da povuku priznanje Kosova, odnosno da krivotvore dokumente kako bi on mogao da kaže svojim maloumnim debilima tzv "srbima" kako su države povukle priznanje, tako da se oni obraduju lol komedija od naroda.
U Švedskoj nemiri ....zdravo
Nisi ti pisac ti si kreten jedan obićni. Pisac mora imati moralne osobine!!
Što nisi bio samo pisac '96 i ne gurao nos gdje mu nije mjesto smradino
Genocidašu jedan! Nek si pisac, piši o drugim temama bolan, a ti našo da pišeš protiv žrtava genocida, sram te bilo Handke!
U austriskim medijama se navodi da su ga kritikovali zbog pro-srbske politike tokom rata u bosni , na sta je on odgovorio : Nisam doso zbog ovog sranja , nemojte mi "srat" ispred mog stubista .
@Zdram a što je srao po tuđim ne stubištima nego kostima, to je u redu?
Ma nije do tebe ni najmanje, do onog je ko te tako odlikova. U moralnom i pravednom svijetu ti si niko i nista.
Ne mozes pojest sto si pos**