Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Emire.
@SarahH Nakon oporavka već počinju pripreme za predstavu "Ajde da se volimo" sa glumicom Faretom Jaić. A savjetnik predsjedavajućeg će doći na predstavu.
bulevar nisi uzeo terapiju jutros????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tezak je zivot poltrona pogotovo kada SDA nije vise vlast u KS, jos kada je cuo da ni u Tuzli SDP nece sa SDA tijelo ga izdalo !
a kada je skako po SDA predizbornim u zelenoj kabanici izgledao je ko momak , a sada kada treba posten hljeb da se zaradi bolovanje
Koliko se pisalo o njegovoj povredi, ko da ja minu stao u najmanju ruku.
jel ga to Sintor namaro
Živ i zdrav bio Emire ,,veliki si glumac !! ali uvlacenje u Kalif-guzicu ,ti nikad necemo halalit !!
Ovaj tekst kao da je pisao sam Hadzihafiz.........
Šteta kurcu.
Crko dabogda
Hoće li krepati pseto?
Glaj ovog Emira balijetine
Pa Klix sta bi covjeku ?
Emire brz i uspjesan oporavak.Pozuri jer nam jos trebas.👮‍♂️
@bulevarjakihstrojeva, nek smo i felikistan i sve sto nabrajas ali tjesim se kad vidim da vi imate Dusanku Majkic i trandzu Zeljka i onda mi nesto milo oko srca ;) a o iskopima vasih mrtvih na "vasoj" teritoriji da i ne govorim.
sdaovski smrad, dupelizac
glaj sta ima srbocetnika sto ga pljuju :) kazu nema srbocetnicke propagande?
Bolje da se uhvatio glume nego politike ali kad covjek shvati da je politika kurava onda kasno iz guzice do mozga dojde..brz oporavak..
Sta je, jel proradila ciroza, a?