Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24 SHIPTARA mogu i meni 24h majku karati, ne smeta mi ni da su im kurčine po 24cm velike. Nije to ništa, moja majka je 24% Afrike podmirila.
Meni je jedan SHIPTAR karo majku 24h u šupak pozni.
24% srba, hrvata, cigana, jevreja i eskima i kineza mi može karinđati majku 24h dnevno, ali dok sam ja sa njom ni jedan bošnjo joj neće prići hihihihihihi
Slazem se sa XXX. Koji si ti jad Emire, u ratu i dugo poslije si govorio da tvoja noga nikada nece krositi u Srbiju i tako dalje, bio si veliki Musliman a svi koji to nisu za tebe su bili \"Pogan\". Bijedo ljudska. Da su pametni zabranili bi ti dolazak tamo.
Fuj jadu!!!