Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mu dodje le pierre zalica te madomoiselle jasna?
@flongizenze Dodju mu vrlo bogati sponzori
Mohžda zbog toga što se mohraju računi plahćat. Nehma svak mamu i tatu.
Odgovor na pitanje iz naslova: da ne umre od gladi...
Ugrozeni su
Znaju njegove kolege i profesori koliko je zapravno (ne)talentovan ovaj razmazenko. Sve u zivotu sto ima je zahvaljuci njima. Pa i funkcija asistenta na faxu. E onda se mi pitamo na kraju kako hrvatski i srpski proizvodi imaju super ambalaze, reklamne kampanje itd... e pa zato sto ne angazuju ovakve poput ovog uhljeba vec stvarno talentovane dizajnere.
Ismar je pravi izdanak Pjera Zalice.Ne znam kako se mama zove ali znam da vazda glumi hajtu i halapacu,toalet papir reklamira.Sinu zesca guzovaca.I upis na Akademoji,i ispiti,i posao.pogledajte koliko para sa budzeta balavac uzima i sve je jasno.A talenat nula.Moj Ismare,mnogo si balav a prilicno alav.
Sin Pjera Zalice mame one sa toalet papira Violeta.Na bidzeti sve troje,Zalica poltron i mediokritet.Sinu stela za sve.Odvratno.Krajnje.
Zato što je bolja jedna piva u hladu nego dvije na suncu
Imam ja malog, radi na kompjutera. Mogo bi on te plakate, sam' tako. Ako ga krene i na akademije ću ga dati ;-) ... jbg, sudbina je splet okolnosti, dijelom vlastitih za koje si nadležan i onih indirektnih, događanja u ontekstu koje ne možeš zamisliti, a niti pojmiti da imaju utjecaj na tvoj život... dogodi se.
kaze: ovo ti je jarane najljepsi frajer u BiH
Mora da prehrani sebe i porodicu, moj ti Ismare.
A zašto ne raditi nešto što ga izaziva?
Vjerovatno zato što valja od nečeg živjeti, nema svak bogate roditelje jbg.
Doslo je vreme bolje imat neg nemat