Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije Hendek. Hendek je ulica dvjestotinjak metara zapadno od te lokacije. A govoriti o nekakvom arheoloskom nalazistu na toj lokaciji je NE malo blesavo. To je zona tonjenja. Svud oko te lokacije su rusene postojece zgrade - jer su tonule i raspadale se. Barok, koji je s druge strane trga kraj kog se kopa to gradiliste je srusen zbog toga, kao i katolicka crkva odmah kraj te lokacije. Stara zgrada Opstine takodje.
Pricati o nekakvom arheoloskom nalazistu na toj lokaciji gdje zgrade propadaju pod zemlju nema smisla. Neko se potrudio pa oznacio sta je sve tu poruseno zbog tonjenja. https://i2.wp.com/tristotrojka.org/wp-content/uploads/2018/05/izvor-fb-stranica-tuzla_povratak_u_pro%C5%A1lost.jpg
Dzaba brisete komentare- dakle, Butmir, Tuzla i hiljade nalazista je ugrozeno jer je bukvalno istjerana jedina arheologinja u federaciji koja je radila na zastiti. Pa to svi u carsiji i kulturnjaci znaju pa i ovi arheolozi zato sada ne mogu nista nego samo davati izjave jer tko je znao svoj posao ne daju da nakon 10 godina radi kako bi se moglo ilegalno graditi.
Jel to na Zilku misliš, majke ti?
Bolje da su prekopali lokalitet Poljine.
kod nas na balkanu kod pojedinaca ovakve stvari nemaju nikakvo znacenje.
upucujes kritiku na moju adresu a nemas pojma o mom misljenju ili nisi razumio sta sam napisao u prvom postu. cccc
primitivni su ovi sto su iza njih ostali ili doselili.
Kd je SDP pogodovo da se gradi zgrada tamo gdje joj uopste nije mjesto....
Dali ste glas i povjerenje SDP-u, obratite se njima a ne klixu.
Kada sam bio u Grčkoj vidio sam savršen spoj modernog i historijskog. Imate moderne zgrade, ali nalazišta iz Stare Grčke, kipovi, spomenici, građevine i sl. su ograđeni, zaštićeni i u najsavršenijem stanju. Grci su ponosni na svoju kulturu i historiju i to čuvaju kao oči u glavi, od toga prave i veliki turizam dok nas očigledno zaboli ona stvar.
Usrashe nam grad seljacine na celu sa Imamovicem.
Normala da ce se to i dalje desavat kad su potjerali glavnu arheologinju u Federaciji, ne kontam ba sto stalno objavljuju to kad se zna zasto se ovo desava- zena koja je 10godina cuvala sve to protjerana iz ministarstva kulture da bi se mogli raditi i graditi i kajmak skupljati.
@Hajzenberg Necu curu da ofiram imenom po komentarima na portalu bgm nije zasluzila. Uglavnom imo sam priliku da je upoznam prije par godina u Varesu zena je znala posao i buraz zgodna bila bruka.
Na sred trga prave stambenu zgradu🤣
sve je moguce kad je seljacina na celu grada, a investitori iz banovica i srebrenika. nisu nam valjali srbi, sad imamo ove pavijane u gradu, nek steru dimije iznad trga.
@Cadillac VIP stanovi za ove iz Lukavca sto rade u Avganistanu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E je biga Jasmine.