Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
došla i interventna haha. šta nam vagina uradi
JOJ TEBI SAMO VAGINA U MISLIMA, JARANE BOLI ME STOMAK, PREVISE SAM GRAHA JEO
@LakiPSIHOPATA pa oko nje se i zakuhalo 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BRAVO, svaka cast! Ima nade u ovoj zemlji kad je u pitanju borba protiv primitivizma i seljakluka!
Ma kakva borba, došli ljudi da vide glumicu i njenu minđu: "Glumci su jednom dijelu predstave potpuno goli, a glumica koja nosi hidžab u jednom aktu iz svoje vagine vadi zastavu zemlje u kojoj se predstava igra"
@boshniak Pa i da hoce da vide mindju, njihovo pravo, jel treba neki vjerom zatucani debil da im to zabrane?
@HAL90olo koliko vidim on je svoju branio i odbranio, eno pravi vikendicu u Kninu!!
sta cu mu ja tu. to je tako teklo
Uostalom, koji je to oblik ideologije bio u Srebrenici, Keratermu, granatiranje Sarajeva na mjesta gdje ima malo Srba, Markale, bijele marame u Prijedoru,logori, protjerivanja... jel to oblik fašizma ili mi vi recite šta je to? Onaj barem ne krije šta je??
@HAL90olo Niti Vučić,ni Tomo Nikolić, ni Šešelj i ostali nisu granatirali Sarajevo, kao ni Zorica, dok je Brena koja je nosila vojnu uniformu, bila lepo primljena u SA!! Bitna je ideologija da li nešto podržavaš ili ne!! Thomson jeste ekstrem, ali je branio svoju domovinu, dok su ovi davali podršku agresiji na moju domovinu "pevajući" četnicima!!!
ajd ne serendaj tu. cuj branio domovinu u gradjanskom ratu hahahahhahahahha
BRAVO SARAJLIJE. TAKO SE BRANI SEKULARIZAM I DEMOKRATIJA!
Na mogu se tek tako halaliti 10KM 😂😂
pa, odakle onda puna dvorana, ko koga voli, šta misliš??
Odkad se Yuga zove Region A NK Široki more bit šampion Odkad je gospodin zamjenio druga Moraš biti dio nacionalnog kruga Odkad se praznici ne slave isti Karaju nas drugi, a ne komunisti Odkad CK ne zasjeda više Crno nam se piše, Crno nam se piše Druže Stari Hajde nam halali Pioniri mali Za kuurac smo pali Druže Stari Plivamo u bari Proleteri pali Džabe život dali
od mojih (naših) para se bjelosvjetski idioti kurče i vrjeđaju sve redom, nije uredu, ne želim finansirati ovako nešto, ja plaćam porez da bi se dio tog novca dao za finansiranje ovakvih kuća, kad ste zadnji put napravili kakvu dječiju predstavu ? niste odavno jer "taa će djeca u pozorištu" , evo vama kontraverzi, da zabijemo vjernicima prst u oko , a niko nam ništa nemože, nije ovo u redu
...ne želim ni ja da se od mojih poreza finansiraju hodže & popovi. niti da se dobrovoljno finansiranje vjerskih zajednica smatra poreskom olakšicom.
@Vlahobran91 ...i u ameriKi se, na susu, zaklinju na bibliji da će govorit istinu. tebi prepuštam da zaključiš težinu toga.
@commiemarshhal a Zorica Brunclik vas "voli"???
..ona voli samo keš.
Cudo se wehbiaj ne udruzise sa ustashkim podmlatkom da sprijece odrzavanje.
Iskreno, malo sam razocaran . U predstavi ima Isus , ali ne i Muhamed . Zasto??? Hajde junacine , usudite se i prikazite Muhameda na nacin na koji ste prikazali Isusa.
Naravno zaboravio sam Mojsija. Usudite se i prikazite Mojsija na nacin na koji ste prikazali Isusa. Licemjeri!!!
@Chvilla Tako je. Zasto ne naprave predstavu npr. o masonima, sotonistima , nasim politicarima ??Jasta ce! Znaju da bi im to bila i posljednja predstava u zivotu.
vec sam komentariso, extra reklama!
Sarajlije, ja vas volim i poštujem, ok, koncert Thomsona, zabranjen u Sarajevu, kažete normalno, a koncert Zorice Brunclik, JUL-ove vatrene članice, još pod sloganom "ko će da vas voli kao ja" vam je u redu, "Zvezde granda" završna večer isto u redu, kao i bezbroj cajka, sve je to za vas OK! Pa, ko vas je to 4.godine granatirao s brda i kako možete, nakon svega glumiti nešto, a tamo vas neki preimenuje u Teheran! Malo razmislite!!
...markiša tompsonović naprosto propagira fašizam.
jel zorica brunclik granatirala? tompson je ustasa. ustase su bile gore od nemackih nacista. ne mozes to porediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo kresevljakovicu jedes govna ko da radis u chrlie casopisu....cackas a nebi trebao Boga mi....pun svijet budala....
Ovi vjernici su se nesto uskurcili. Zaboravljaju da u nama jos tece krv partizana. A kad ta krv prokljuca...