Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad jeste lijep,lijepa je citava drzava ali stanovnici...not so much
Kad god sam boravio u saraju taj sarm pokvare neki supci kabadahije.
Upravo suprotno. Grad je po sebi užasan za živjeti. Infrastruktura nula, klima nula, institucije nula. Jedino što ovaj grad čini lijepim su prijatni i gostoljubivi ljudi, koji unatoč svim neuslovima i nepodobnostima tvrdoglavo ne gube svoju ljubaznost. Vjerujte mi, ima ih puno gorih na puno uređenijim i ugodnijim mjestima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ima sarm kockastih gl0va
komunjarice kockasta ti gl0va.odakle li si sljego
rodjeni sarajlija govori tebra nerise gl0ve ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma SFF je nula - 0, kakve zločinačka Banjaluka i pedokatolički zapadni Mostar znaju kulturne manifestacije organizovati hahahahahaha
Ko ne zna sebe cijeniti, ne zasluzuje ni da ga drugi cijene.
TRAJLABE,TRAJLABE
U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Sarajevu, ali realno sarajlije i Sarajevo zaista zrače pozitivom i specifičnim šarmom. Poseban grad. A vi koji pljujete po sarajlijama zapravo sve gledate kroz prizmu sebe, no hvala Bogu nisu svi kao vi.
Refko i Čombe bacaju bombe!!!!
Moj Gorane to je nekad bilo..................
Fino od Gorana sto nije spomenuo cevape. Bolje je pristojno lagati o davno izgubljenom sarmu i toplini, nego se rugati stanovnicima grada pricom o cevapima.
Banja Luka je 1992 izgubila toplinu i šarm. Objasni javnosti ovdje zašto je 1993. godine eksplozivom raznesena džamija Ferhadija, pa zbog toga i dan danas Vlada genocidne tvorevine plaća sanaciju iste. Zašto ste 2001. godine onako fašistički divljali i kamenjem gađali ljude koji su htjeli da polože kamen temeljac na očigled i međunarodne zajednice. Čovjeka ste kamenovali na smrt i zapalili autobuse. Jeli to Banja Luka? Smeta li vam Mujina ćevapbdžinica. Objasni javnosti ovdje, da znaju "Banjalučanine". U Sarajevu nisu dirani Principov grob, groblje lav i pravoslavne crkve. Po tome nismo kao vi i nećemo nikada biti niti smo ikada bili kao vi.
Zulfi, tema je Sarajevo, a ne Banja Luka. U Banjaluci je u onom ratu srusena crkva Hrista Spasitelja, a sagradjena je tek prije nekoliko godina. Srusili su je muslimani i Hrvati, a Srbi natjerani da odnose na otpad hrpu kamenja sto je ostala od njihove svetinje. Ipak su odmah nakon rata zivjeli u "toploti i ljubavi" sa tim istim muslimanima i Hrvatima. Naucite i vi da svaka akcija ima reakciju i ne zabijajte bas uvijek braci noz u ledja. Mozda cemo onda svi biti malo sretniji. Mujo nikome ne smeta :-) On je nazalost pokojni, ali njegova porodica jos uvijek pravi cevape po istom receptu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aj divi Refkee ba :D
"Sarajevo ima taj jedan predivni, ludi šarm koji fascinira svojom toplinom" i ćevape
Nikada više šuplje nego kada je SFF.
Hvala na komplimentima, dragi moj Refko. :)
E jebiga Sarajevo sad.... :D isto Orahova... tetke mi...
"Sarajevo zrači toplinom"...novi slogan udruzenja LGBT populacije....
i ovaj goran samo šupljira
Što bih ja volio samo jedan provesti u tom "duhu, sa lijepim ljudima itd". Ne znam na kakve ljude nailaze ovi glumci, pa da i ja idem za njima, pa da mi bude lijepo. U ovom gradu već odavno dominira snobizam, arongacija, prepotentnost, omalovažavanje, vrijeđanje, pesimizam - to su naše svakodnevne tople "pite" i "ćevapi".
a glumci poznati pa se pred njima prave fini :D
@komunjarice_smrde Ja pokusavam da se, prije svega zbog sebe, promjenim, ali sta cemo sa ove 23 osobe koje se slazu sa onim sto sam napisao? I ja bih se takodjer slozio sa njima da su napisali isti komentar. A ko ne bi volio jedan dan u danasnjoj BiH proci sa osmjehom, od ujutro do navece? Hvala na savjetu u svakom slucaju; barem nesto konkretno napisano ;)