Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raditi sa nekim kao Tim Roth-Cestitke Zana! Samo naprijed! Haljina predivna-Zelim:)))
Pa dragi moji urednici, dali pogledate tekst prije objave? Šta nam je naslov najavio / to mu je i posao/, a šta smo dobili u tekstu - informaciju o Zani? Samo jedno NIŠTA. Momci i cure Klixa, uozbiljite se! radite kako profesija nalaže - informacija mora biti potpuna. Inaće j trač ili nesuvislost.
POMOZIMO AMARU: http://www.youtube.com/watch?v=1UMYttZJwtM
Kako ste samo smiješni hahaha, ja evo prelistah sve moguće reviews, nigdje ni riječi o njoj osim imena i prezimena. A Damon je frontman grupe Blur i član dueta Gorillaz ;)
Čestitke!