Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevracaj se sretno u France
Ovdje bi mogo bit sekjuriti u bingu mozda, ako ga neko pogura
@zivotinja369 Ili da ti oplodi đikansku kevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav talenat moj Azire kad se u domovini snima 1 film godišnje. Jedino ako si dobar u grupnim scenama ili znaš dobro pjevati ilahije!
Nase drustvo cijeni korupciju, nepotizam i "štelu", svi narbojano osudjujemo a vecina nas manje vise ucestvuje u necemu od nabrojanog, ali u svom slucaju to smatra "sitncom". A umjetnost, rad,red i disciplina pihhh.
Sretno
Bravo majstore!
Meni nema nista gore kad mi nepoznati "portiri" postavljaju glupava pitanja "da iscupaju info" ... a ja treba proci negdje. Naravno .... ne znaju nikad info ... osim ako nekad zelim da ih utjesim.... Logicno..
Znači 'studirao Akademiju'. A jel u Tuzlu?
Prodajem koke nosilje prva klasa
Prepozno si ti kad sam ti ga metno
jeko glumac ?
Eto tebe cemo prepoznati,ne mlati bogati.
I Nikola Tesla je isto rekao.
Naše društvo je primitivno, od svih svojih kompleksa nije u stanju da prizna ljudima uspjeh i da cijeni trud.
Vrati se da glasas, ne s..ri to sto se vracas , ostanes gdje jesi i uzivas
pa u svemu je tako, za jednog Dzeku su govorili da je kloc dok nije otisao u inostranstvo i dokazao suprotno