Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
╱╱╱╱╱╭╮╱╭╮ ╱╱╱╱╱┃┃╱┃┃www.kʟɪx.ʙa ╭━┳━━┫┃╭┫┃╭━━┳╮╭┳━━╮ ┃╭┫┃━┫╰╯┫┃┃╭╮┃╰╯┃╭╮┃ ┃┃┃┃━┫╭╮┫╰┫╭╮┃┃┃┃╭╮┃ ╰╯╰━━┻╯╰┻━┻╯╰┻┻┻┻╯╰╯ Posjetɪte ɴovu domacu zaʙavɴu stʀaɴɪcu sa dosta ɢɪғova sa muzɪkom http://bit.ly/GIFMUZIKA ≧◔◡◔≦
╱╱╱╱╱╭╮╱╭╮ ╱╱╱╱╱┃┃╱┃┃ ╭━┳━━┫┃╭┫┃╭━━┳╮╭┳━━╮ ┃╭┫┃━┫╰╯┫┃┃╭╮┃╰╯┃╭╮┃ ┃┃┃┃━┫╭╮┫╰┫╭╮┃┃┃┃╭╮┃ ╰╯╰━━┻╯╰┻━┻╯╰┻┻┻┻╯╰╯
Ovde treba dovesti onog Sulejmana Tihica...Lik stvarno izgleda kao kreatura s' karikatura!!! :DDDDD
E mooj Mirso.... sto si se ikako prijavljivao kad si se tako izofirao...cccc Nemoj bolan nikad vise
Nepismeni novinari, ne mozes biti Bosanac i Hercegovac. Hercegovac je samo covjek sa podrucja Hercegovine, dakle neko iz Tuzle ne moze biti Hercegovac. To sto nam se drzava zove iz dva imena nema veze sa davanjem epiteta narodnosti jednom dijelu iz imena. I covjek iz UAE nije Ujedinjenoarapskiemiracanin, nego Arap. Covjek iz Trinidada i Tobaga nije Trinidadjanin i Tobazanin, covjek iz Obale Slonovace nije Obalacanin i Slonovacanin, covjek iz Sjeverne Irske nije Sjeverac i Irac. Dakle naucite malo o historiji svoje zemlje i opstim pojmovima vezanim za drzavu, naciju i narodnost.
@lilium bosniacum ja nigdje nisam rekao da Bosanac nije nacionalna pripadnost, naravno da jeste, ALI NIJE HERCEGOVAC. Hercegovina nije drzava, nego ime regije pridodano drzavnom imenu Bosni u jednom dijelu historije ove zemlje. DAKLE NIKAD ZA NIKAD NAROD BOSNE SE NIJE NAZIVAO HERCEGOVCIMA, NEGO BOSNJANIMA=BOSNJACIMA, jer je izvorni naziv drzave Bosna. Prema tome nacionalna pripadnost NE MOZE BITI Bosanac i Hercegovac, nego samo Bosanac. To sto se drzava zove Bosna i Hercegovina nema veze sa nacijom, vec sam naveo primjere drzava sa dvije imenice i nigdje se isti ne nazivaju objema rijecima iz imena.
sama BiH je smiješna država ima mnogo primjera ali da ne uplićemo naše voljene političare.Meni su najsmiješniji likovi iz LUD ZBUNJEN NORMALAN...Svaka im čast
Bekir Jarkoc je za njih humor izmislio
i Dave Chappelle bi im pozavidio :)
WATAFAKA!
Nisu vala plaho duhoviti, al neka ih...
http://www.youtube.com/watch?v=JxAvBOrhjSg nisu dobro ubacili ovo evo linka da se odmah uzivo bez premotavanja