Kultura
12

Gledajte takmičare koji se bore za titulu najsmješnijeg Bosanca i Hercegovca

Klix.ba
U prethodna dva petka se predstavilo deset takmičara u takmičenju za najsmješnijeg čovjeka Bosne i Hercegovine. Njih šest se dobrim šalama izborilo za nastup u narednom krugu takmičenja. Večeras će publiku u caffe clubu Gogo nasmijavati pet novih takmičara, a njihov nastup gledajte uživo na portalu Klix.ba.

Trojica takmičara su ranije nastupala na večerima otvorenog mikrofona, a jedan od njih je i pobjednik prve večeri Otvorenog mikrofona koje je organizovao Magacin Kabare u aprilu ove godine.

Dva takmičara će se prvi put okušati u stand up nastupu, a da li će biti uspješni presudit će glasovi publike koja večeras bude u caffe clubu Gogo. Osim glasova publike i žiri Magacin Kabarea, Sanela Krsmanović i Filip Andronik, dat će svoje glasove najsmješnijim takmičarima.

Svi oni koji nisu uspjeli rezervisati svoja mjesta kako bi u živo gledali Dinu Ćatovića, Mirsada Čoku, Benjamina Sokolovića, Nedima Azapagića i Darka Baotića, putem portala Klix.ba, od 21 sat, moći će u živo pratiti atmosferu iz caffe cluba Gogo.

Još šest takmičara će se izboriti za nastavak takmičenja. Saznajte koja tri večerašnja takmičara će biti najsmješnija i nastaviti svoju borbu za titulu Šeret. Za komičare koji izbore svoje mjesto u finalu obezbjeđene su nagrade koje je osigurao Mekline, a najbolji Šeret će predstaviti svoje talenat i šale na turneji po gradovima BiH i regije.