Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto se zaboravili da u Islamu nije dozvoljeno nikakvo prikazivanje ili oslikavanje ljudske face, a kamoli tijela, znaci sve poznate slike, skulpture i umjetnicka djela treba unistiti, to je vas moto, sad se jos pozovite na dzihad, siroki ste u p.m.
kako hristjani trpaju u guzicu jedan drugom to je poezija,od malih nogu pa do staracnog stapa to se sve \"razapinje\"
Pa stvarno je malo cudno da se ovake slike nalaze u Kapeli,,nekako ne pase...
@brdo 13.11.2010. u 09:23 Nikad pederi nisu nanjeli zla koliko muslimani. Je je budi \"covjek\" i citaj knjigu punu mrznje prema svim ljudima koji su drugaciji i koji misle drugacije. Ye.be.m ti ja takvo COJSTVO !!! Procitaj ti koju pametnu knjigu pa neces pisati ovakve bljuvotine a vi ste pokazali kakvo imate COJSTVO..
eto vam vaseg hristijanstva,najvjerovatnije je i isus vam bio peder dok se nikad nije zenio :-)))fujjjjjjjjjjjjjj @alahami-da bi bio Muslimanom treba to zasluziti i biti covjekom a ne stokom kao sto si ti.........
Mikelandjelo je bio najbolji slikar svih vremena a to sto je bio gej je njegova stvar. Da je bio gej to nije tajna.
hahahah jes vala
dodjes u crkvu. izgubis abdest!