Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, haj\' skini nam se, života ti
joj kad napise francuska tv stanica,pa koja veseo bio imaju ljudi minimum 100 tv stanica.
Ne, nisam prazan već znam i radim svoj posao. Ne padam na kolektivnu psihozu, ne tiče me se davno završeni rat, nikakva perspektiva i skori raspad države. Gledam u budućnost i gradim sebi i svojoj porodici siguran život. Popiškim vam se na rat, SDA, Srbe, Hrvate i Bošnjake, stranke, politiku i sve ono što čini jadne živote prosječnih BH građana.
Zakljucak na kraju emisije,Bosna virtuelna zemlja sa 106 ministara i administracijom koja guta 70% budzeta je blokirana u razvoju radi pojedinaca kojima odgovara ovo stanje da bi sto duze profitirali,drzeci u strahu primitivce koji vjeruju samo njima.Navodno izlaz je u Dejtonu 2?
jednom proso kroz taj tunel, dal\' je bila 94\' il\' 95\' ne sjecam se vise, na sebi im\'o ruksak sa 40 kg krompira, a moja tjelesna tezina je bila 50 kg tad :), blato, zima, minus, pognut hodas, prsti na nogama ko ledenice :) ruksak neki improvizirani, naramenice od konopca napravljene, usjekle se u meso, tj. u kosti, nisam tad mesa imo na sebi :):) zamalo nisam umro noseci krompir :) od tad nikada vise :) nisam od granata do tad zijanio, \'mal\' ne zijanih od krompira :) Vratih se u Sarajevo, vise mrtav nego ziv, rekoh starom ne idem vise tamo da me puskom tjeraju :) tako i bi :)
pa ne samo sam mislio ako ti zatreba, samo se javi, posto po komentarima koje ostavljas odma se vidi da si prazan.
Ne dragi moj, ne treba mi. Ja sam taj koji ima i koji dijeli.
@@pitam dal mozes malo opsirnije jer nisam upoznat problemom,ozbiljno pozdrav u svakom slucaju.
hoces da ti pozajmim koju marku za hljeba?
Objasnite mi zašto bi ovo gledali? Šta će vam to? Ako ste bili u Sa za vrijeme agresije znate sve iz prve ruke. Ako niste onda je to za vas i tako dio davne prošlosti koja se nikoga više ne tiče.
gledo !!! repriza veceras u 18 h,na planet senat...film je uradio NEDIM LONCAREVIC.
AFERIM AUTORU OVOG filma!BiH4EVER!
autoritet foruma na sa-x, a i novinari sa-x prate pomalo njihovu logiku, valjda bar jedan od novinara je zoom66 ili mu prijatelj
Gdje se moze vidjet ovaj film???DON\'T FORGET SARAJEVO!!!BiH4EVER!
Zalibo me, al\' ono baš me zalibo polni organ šta mislite o meni. Gomilo malih isfrustriranih miševa.