Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si, ali to je oduvijek bilo tako, prije ovog rata ta nagrada je isla onome koji je fotografisao strahote nekog prethodnog rata u Africi itd., uostalom tako smo i Oskara dobili, da se ne lazemo i vise ga nikad dobiti necemo, na sadaku. Poenta je u tome da se mi ne trudimo da promjenimo tu sliku, nego se jos uvijek ponasamo po starom dobrom, sadakaskom obicaju, mozete li nam sta donirati, udijeliti, isprositi, cekamo da nam stranci naprave drzavu, pa kako drugacije da nas gledaju, mozda kao velesilu samo ne znam cega?!
i ove pulicerove nagrade se dijele za slike sto veceg sljama jada i bijede valjda je zapadnom svijetu neka perverzna samoziva ekstravagancija uhvatiti momenat ljudskog pacenja sto na kraju krajeva i nije cudo... samo na bosni 92-95 ih je bruka \"zaradilo\" Pulicera.... valjda smo bili obilan izvor \"inspiracija\".... fuj
Ovo su fotografije inih g.u,z.o.,nj,a, a od tih fotografija o kojima pricate smo mogli vidjeti 2-3...
najbolji su mi fotografi sto fotografisu izlozbe fotografija
K\'o da je sa Nokia 3310 slik\'o..