Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Isto tako, direktor Telecoma je istovremeno predsjednik KO SDA Sarajevo - što znači da ne bi smio biti imenovan na tu funkciju, obzirom na funkciju u političkoj partiji.
Nažalost, to je Federalno. Biće i tamo ovako nakon izbora.
pa oni su tu da grabe državne pare sa osamdeset pozicija ako treba, pred izbore im naumpadnu i borci pa se kunu da će riješiti njihovo pitanje i tako ukrug 25 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je! Bravo!
Uh , jest mu bulevar zaprijetio, sve mu se eno tresu gace🤣🤣
Nipotizam nikad na gorem stepenu nije bio. I vaše će do oktobra sjati bagro nesposbna i podobna! 👊👊👊
na Šta je ova zemlja i Sarajevo spalo da nam Forto kroji sudbinu i dovodi na pozicije ljude kao on kvislinge , lidije , ivane , a sve po stranačkoj liniji. fuj Bagro.
Nikad vise nepotizma ko za vrijeme trojke,sto o tome ne pricate.
Smenjuj bale! Ma bravo bre! Sledeći direktor pozorišta ispred trojke Memo Haljevac a pomoćnik Batko!
Bjezi ba forto nista niste uradili, samo ste neke segmente u gradu oslabili kao npr.cistoca i komunalne stvari.. sto je bili skoro nezamislivo da moze gore od sda al eto moze...
E moj Hilmija, tako ti je kad sarađuješ kvislinzima!
nikad vise Falatara u Fedraciji Boske i Baraije u Mostaru..Dursanovica u Srebrnici....Bosnjace ne ponavlja greske:::: prodali su Trojaneri Srebrnicu Dodiku Mostar Covicu.... sad hoce da prodaju Fedraciju. ..Da ponemoguce Zeljka Komsica.!?
Mišu Forti iz Minhenske Brigade je krivo što je gospodin Hadžihafizbegović član SDA, i k tomu još da prostiš se ne stidi toga.
Procitao 10-ak komentara i ne mogu da vjerujem koliko je ova sda BOT KAMPANJA jaka! Toliko botova I ispranih mozgova nigdje vise nego na klixu. Predizborna kampanja je pocela...upalili se sda mozgovi jer vide da im je KRAJ!
kako čitam komentare, većina kuka u stilu "E moje Sarajevo..." samo se zapitajte šta znate o kulturi im pozorištu, tj. kolikom znate i kad ste zadnji put ušli u Narodno pozorište...na čelu treba biti čovjek koji je glumac!
Bosnjaci ako ne zelite da vam se dogodi prodaja Srebrnice..Prodja Mostara i poslije prodaja Fedracije onda morate Osujetiti Trojanskog konja ....NS !!??
Sta ti lupas botu?!? Ko je nakon rata "dijelio" Mostar nego SDA s HDZ-om, ko je bio na celu Srebrenice nego SDA kadrovi. Ko je BiH zavio u crno? Znamo dobro ko.
Glasam za trojku ali i vi sklanjate sve sto nije vase valjalo ne valjalo, ocit primjer Skenderijs, nebitno ko kako radi samo da nije vas
Samo skidaj i ne pravdaj se premijeru cistite iz temelja to ste i obecali da ce te pospremati.
Postavite vi sve svoje pa cak i one ljude sto naplacuju parkinge obavezno zamijenite svojim zoharima gladne oci
Nipotizam nikad na gorem stepenu nije bio. I vaše će do oktobra sjati bagro nesposbna i podobna! 👊👊👊
kaže se NEPOTIZAM!, kad si ti naučio tu riječ, možda juče????
E moj Forto jos malo i ide metla koaliciji zvana Dugine boje.