Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rus....tako izgleda republika sumska kao i sumadija a i tvoja rusija nista nije bolja
to selo se gotovo cijelu godinu moze posjetiti, bio sam vise puta ljeti zimi. tradicionano planinsko selo.
Je li ti to stvarno tako mislis, ili si samo isprovociran? Pa ako te to provocira onda stvarno se zamisli. Negdje sam procitao kao...nemoj se svadati s budalom jer ce te uzeti na iskustvo. I mozel meni bez da se gramatika popravlja..... Bosna nije Bosna bez svih svojih naroda, i budaletina, i kriminalaca, lazova, pismeni i nepismeni koljaca. To sve skupa smo MI, Bosna. Nesvida nam se? Eh, tu nema izbora, nazalost. Pusti momka nek bude Bosanac, a na mene se nemoj ljutit niti mi odgovarat na post.
Drago nam je da ti se svida ovaj kratki film, i isto tako dobro nam dosao na ovaj portal. Nadamo se da ces jos tvojih drugova s tobom nas cesce posjecivati. U svakom slucaju sve najbolje.
Super. Drzim fige da ce film biti dobar. Licno, volio bih otici i posjetiti Lukomir. Ona ovca, sta je vec, isto predator izgleda kad facu gledas XD
Hajde da te musliman nauči nešto. Rečenica uvijek započinje velikim slovom. Ne piše se \"muslimanski\", nego \"muslimanskih\" (24%). I... ah, da... na kraju će cijelih 100% Bosne biti muslimansko.
hahaha pa to i izgleda kao muslimanski 24% bosne....kako vas ljudi opisase u 58 sekundi...sjajno....