Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morate priznati da imam najljepsu sponzu na crvenom tepihu
Divno je da Sarajevo ima ovakav festival i da se odrzava u ljeto. Sarajevo je predivno u doba odrzavanja festivala, pravi europski grad sa puno turista,gradjana grada,sve je nekako glamurozno. Sretan 18 rodjendan SFF sa zeljom da jos dugo,dugo traje.
gledali smo film..toliko je dobro prikazana nasa bosanska stvarnost, a posebno ti cestitam na duhovitosti u odredjenim scenama :) lijep pozdrav
Aida za sljedeći film ćeš sama tražiti sponzore kako se to i radi u svijetu filma a nećeš više otimati pare iz naših džepova.. bijedo! ( da se spustim na tvoj nivo)
Hoće li se iko sjetiti da snimi neki film u kojem nismo predstavljeni kao sirotinja, izbjeglice. Pa ipak je od rata prošlo 17 godina. Šta se uopšte više sa time želi postići? Nije ni čudo što nas onda po stranim medijima nazivaju najjadnijom zemljom na svijetu. Možda je baš to cilj. Taj naziv će nas sigurno pratiti, ali donacija više neće biti...Uzdaj se use...
Daj da i tebi sta platimo\"pametno nase:P:D....Al sve i da hocemo, ne mozemo, jer nisi TI TO U STANJU:)Ajd........ jedi se iza tastature...:)
Najbolju sliku o Begićki daju upravo ovi koji je brane koristeći izraze \"bijedo\" i sl...Ako istina boli treba makar sačuvati dostojanstvo i argumentima poreći da ona nije jedan od mnogobronih budžetskih parazita. a jeste ... skupo smo mi platili njena \"autorska ostvarenja\" za koja se čak kupuju nagrade u Kanu...ali sve će izaći na vidjelo kad tad...Sada to nije moguće..
De ti nesto POSTIGNI uz nasa Javna preduzeca bijedo?!!! Tesko je podnijeti uspjeh tudji i svoj jad i neuspjeh,zato jesi ogorcena persona...:(Aida svaka cast!
\'ebote u Merlina hlača do grla, HIPSTER :D hahahaha
Jedino što je Begićka postigla je to što je sa svojim glupim filmovima praznila budžete i račune javnih preduzeća...Nije za to potrebna neka velika pamet, nego malo podrške vlasti.
Vako je kod nas bijo teferič u Buljakovu, sam ošto ovdje nejma ringišpila.
Znas sta YY,takvi kao ti i slicni sto komentarisete protiv aide,zane,vi ste nista drugo nego obicne JADNICE,JADNICI.T ni za 100 zivota UHLJUPE neces biti ono sto jesu one i sto su postigle za svoju zemlju, a ti ni u svojoj glavi neces nikada imati ono sto one imaju u malom noktu.One su PONOS Bosne, a takvi kao ti JADOVI!!!!
aida gaboru skini tu mahramu jeb te ona
Turci su karnuli 90% srpskih zena,ali su bas stali kod tvoje babe i rekli joj:\"Eto tebe necemo karnut.\"-Nosis tursku krv Oj livado,turci su ti preci,zato suti i ne ke.nja.j po Turcima.
Sta se prikazuje od Kusturice?Da je dosao bio bi naj jace ime u svijetu filma.Emir,kako to dobro zvuci,a S.rbin
aferim braćo. onoj ženskoj u crnom. lara, il kako se već zove, nebi ni ja odolio.
brate, sto jest, jest. one tri hrvatice, ...... 100 mjesta prazno, pa sve ostale.