Od 12. do 14. augusta
0
Festival alternativne kulture
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisem iz tuzle. projekat je izvrsna zamisao i olicenje entuzijazma u gradu koji umire i koji se gusi u primitivizmu. a sve je to nastalo bahatim ponasanjem pojedinih osoba koje su se ustolicile tokom predsjedavanja njima dragih istomisljenika. ova stvar se u jeku sezone ljetne naravno odrzava u zatvorenoj prostoriji u terminu od 20h - 23h. mislim, to je jedan apsurd koji ja nikad necu shvatit, da u jednom gradu koji ima oko 13 000 studenata i pet ili sest teatara nema dovoljno raje koja se moze izboriti za svoje. onako porazen (jer sam se pojavio u 23 45 ispred doma mladij u tz) vracam se kuci jer blizu zivim zaticem guzvu na stanici, cekaju se taxi-i a nema ih ili su puni, i susrecem svog poznanika dinu durmica diplomiranog zurnalistu poznato lice sa tv tk, kako se u drustvu dviju prijateljica otima za taxi jer zuri u tijnju na nastup selme bajrami!
svaki oblik suzbijanja socijalno psiholoske agresije od strane istocnih nam susjeda je veoma dobro dosao. Pozdravljam ovaj festival i iskreno se nadam da cu naci vremena da ga posjetim.. Sretno
ovaj Festival je shminky ,alternativne nation............
Glavni protagonist je Dr.Dabic!