Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrat se Enese u majku Bosnu kad je toliko voliš i kad ti toliko nedostaje!
Berber je bio veliki gospodin i umjetnik, volim njegove slike i njegov rad. Svaka cast.
koje jeftino skupljanje poena pred izbore od sda i eksploatiranje srebrenice u pokušaju ostvarivanja političkih poena. jadno.
Genocid u Srebrenici ne smijemo zaboraviti. Trebamo biti dobra primjer našoj djeci kojoj trebamo reći da je ono što se dogodilo tako veliki zločin i da se protiv toga moramo boriti pogotovo danas kada vidimo da se ekstremizam i populizam šire u društvu.
@gooUser1582885899, jbo ti Ratko milu majku, ne postoji gori otpad od vas, jbo vas Turcin koji vas dopelja ovamo.
Dokle vise sa ovom Srebrenicom??
Mrlja evrope i svijeta a pogotovo mrlja genocidnog naroda rs
I DA SE NIKAD SREBRENICA NE ZABORAVI. NIKAD!!!!!
MERSAD BEBER IMA SPOMENIKE I IZLOZBE SIROM EU I JEDAN JE OD NASIH AMBASADORA KULTURE
Mersad Berber,najveci bosnjacki umjetnik svih vremena! Vrhunski intelektualac, umjetnik karakteristican po svom opusu,nosio je slavu domovine sirom svijeta !
@Arda Berber i Zec su rame uz rame!
@Arda Ismet Mujezinovic je meni bolji jer nije imao fotokopir aparat.