Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i vi, kliksovi novinari, mogli ste je makar dva dana ostaviti na naslovnoj, a ne da nestane nakon par sati. Nisu naša djeca samo ona koju napravimo/rodimo, nego svako rođeno, i svako zaslužuje pažnju i da ga forsiramo što bolje možemo. Samo tako ćemo napredovati kao društvo. Jer ako nećemo mi, forsirati će ga Zapad i profitirati kao društvo na njihovom talentu.
Jedino mi je žao što ne dobija pažnju koju zaslužuje. Da je u pitanju neka prekodrinska primitivka, bilo bi barem 200 komentara. ili da je u pitanju ona "naša" što se grli sa cecom.
Tako sam ponosan na ovu djevojku, kao da je moje dijete. Da posjeduje nevjerovatan talent, to smo se uvjerili. Ali, ono što me posebno fascinira jeste to da je student generacije. Želim joj sve najbolje u životu. Ps. Preslušao sam sve i jednu izvedbu fantoma iz opere do koje sam mogao doći i mogu kazati da je eminina verzija ubjedljivo najbolja.
Woow prvi put cujem za nju. Ovo je nevjerovatno! Woow
Upravo se vratio sa ovog show-a! Izvanredno! Kakav talenat i sigurno veliki rad! Bravo!
Fascinanta umjetnost i vještina. Ovo je više od klasičnog pozorišta i glume.
Pratio sam je na super talentu u Hrvatskoj, trebala je pobijediti.Ovo se ne viđa svaki dan.
Divna lijepa i zanimljiva cura, danas rijetkost u moru ovih plastikara. Samo naprijed curo!
Ovo je talenat pro....