Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE LI SDA KOSOVAC UZEO 10% OD SIVCA? ☝️
Jao 💔 sjecam ih se.... Pitala sam se par puta sta je s njima... negdje je slicno ovome bio i čiko na bicklu ili je tad moja dječija mašta nakitila svega i arhivirala 🤔 kao god, drago mi je da ih vidim ponovo!
Skulpture su predivne i zasluzile su mjesto u Sarajevu, sad je i posebna prilika za Eyof da svi turisti vide
Svaka cast nacelniku koji podrzava sve dogadjaje i prati rad svih ljudi koji su zasluzni za opstojnost duha Sarajeva
Daaa to je nase Sarajevo gdje se promoivsu sve ljepote kulture
Ne kaze se "iznad mosta" nego "uzvodno od mosta". Ako kome treba primjer za citanke, eto mu ga. Iznad mosta bi bili postavljeni da su direktno NAD mostom.
Osim sto predstavlja simbol naseg grada ujedno promovise umjetnost. Sve pohvale za rad umjetnika, kao i općinu koja je ucestvovala u realizaciji.
Vjerujem da ce prolaznici zastati pored ovog umjetnickog djela, ne samo stanovnici naseg grada, vec i turisti. Meni jako lijepo izgleda i kao simbol umjestnosti, kao i simbol kulturnog otpora naseg grada.
Drago mi je sto su ekvilibristi vraceni jer predstavljaju pravo umjetnicko djelo.
Jako lijepo izgleda. Nadam se da ce na jos nekim lokacijama duz toka rijeke Miljacke postaviti skulpture.
Pohvale svima koji su ucestvovali u ovom projektu,zaista mi je drago da su skulpture velikog umjetnika ponovo obogatile nas grad.
Svaka cast na promoviranju umjetnosti i ocuvanju pozitivnih vrijednosti.Jako lijepo!
Ekvilibristi su veliki doprinos umjetnosti tokom najtežeg perioda u Sarajevu,drago mi je da ponovo krase centar grada.
Divno da imamo ovakve projekte,da rad ovog umjetnika u ratnom periodu nije zaboravljen i da su njegove skulpture vracene na obale Miljacke.
Zanimljivo, atraktivno i pozeljno da glavni grad posjeduje nesto ovakvo. Drago mi je da u organima lokalne uprave ima onih koji prepoznaju vaznost umjetnickih djela na javnim povrsinama. Pohvale za Enesa Sivca i za rukovodstvo opcine.
Sarajevo živi, Centar živi i u Centru se radi što je itekako vidljivo zlim jezicima lp
Grad nam je sve ljepši i ljepšii, još nam je na pragu EYOF 🤗🤗🤗