Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato u genocidnom blentitetu cvijeće cvjeta.. Čudo nisu otišli tamo da snimaju dokumentarac... u toj \"ljepoti\". ...vjerovatno nisu jer \"tukne\". ;)
Ovi ocito ne znaju sta se dogadja u Najnovijem Pazaru: Bombaski napadi, Molotovljevi kokteli, korida, prosjaci, strajkovi
samo dobro drzite novcanike dok ste u kandaharu ....pardon sarajvu
@adnan ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha joj al me slatko nasmija pravi si bosnjo u to nema sumnje. ha ha ha ha ha ha ha yeebee se nekom svedjaninu za srebrenicom i muslimanma da znas sta misle o njima poklopio bi se od stida i nikad se nebi vise javio.
Dođoh, napisah, vratih se u Švedsku. Mi je nismo zaboravili, neka piše po švedskum zidovima. Ako smije.
Da zaista piše glÖm aldrig srebrenica
Prva gimnazija djelo ruku Karla Paržika :)
Mile, daj ti nama da zapalimo po jednu
Nije tačno. Znam iz prve ruke da snimaju dokumentarac o islamskom terorizmu u evropi.
Haj sa srecom nam, mozda se navuce par ceskih turistkinja pa nalete
Jel ono na trecoj slici pise: NIKAD NE ZABORAVI ! SREBRENICA Svaka cast za nekog svedanina ;)