Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam zato jos dzamija .. zatucanosti nikad dosta .. dok se na drvece ne vratimo ..
sta je komunjaro ako ti ne pasu dzamije pasos i idi u neku od krscanskih zemalja, ovo je muslimanska zemlja. sto vise zapadate u grijehe sve ce vam gore stanje biti
sta je komunjaro ako ti ne pasu dzamije pasos i idi u neku od krscanskih zemalja, ovo je muslimanska zemlja. sto vise zapadate u grijehe sve ce vam gore stanje biti
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Smetalo vam je kada su gorile zgrade javnih institucija u Februaru,a ne smeta vam sto je muzej zatvoren. I Lafo brinete o kulturnom naslijedju BiH,glupe Bosnje.Zgrade su gorjele zbog nesposobne vlasti isto kao sto je i muzej zatvoren zbog nesposobne vlasti. I opet ih branite i opet ih birajte iste,Bosnje zatucane..
Da je svaki osnovac i srednjoškolac, jednom godišnje posjećivao muzej, što je se moglo nametnuti kao školska obaveza, i donosio po 1KM, muzej nikada ne bi bio zatvoren, čak šta više.... Zaposleni u muzeju kao i mnogi drugi na budžetu, bi najradije da i ne odlaze na posao ali da im poštar uredno donosi platu na kućnu adresu.... Morali su biti malo inovativniji i preduzimljiviji, nevjerovatno je da u gradu koji vrvi od toiko učenika, turista i ljeti i zimi, oni totalno bankrotiraju.....
Kulturu kod nas vodi polupismeni ministar kulture i to jos balav a to je isto kao kad bi operaciju na mozgu vodio mesar
sta ce nama te kjafirske zgradurine i njihova evropska kultura.. tu se fino moze napraviti trznica da prodajemo nas bosanski sir, kajmak, suvo govedje meso i ostale mnogobrojne domace proizvodie...
Jedina sansa da imaju redovno plate, je da otvore kafic u basti. :-(
good idea indeed ..
najbitnije da ima para za predizbornu kampanju. "sta ce njima (narodu) muzej tu smo mi da se nama ponose, SDA, SDP......". Narode samo glasajte isto kao i do sada i sigurno se nece nista promijeniti sem sto cemo svi umrijeti od gladi, ubrzano.
Hvala SDP-u na ovome !!! Bitno je da je Nikšić brata zaposlio mimo svih zakona i procedura u Autoceste Federacije a to što muzej ne radi to ništa.
300000KM dovoljno jedva za 3 plate. Pa kolike su im plate, odnosno koliko ih radi u tom muzeju, kad je 300000KM jedva dovoljno za 3 plate?
jarane u Danskoj ako si umjetnik primaš platu a ne moraš nikako raditi
Pa evo sad smo kao u Danskoj, ne radi muzej, a primaju platu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi koji pratite predizborne teferice, mozete li mi reci koliko je ovaj muzej zastupljen u predizbornim nadlagivanjima? Licno sam pitao porukom Radoncica (Scepu) dok je bio faktor, je li sramota sto je nacionalni muzej zatvoren. Odgovor nisam nikad dobio, jer mozda gospodin nije tamo nikad bio. A i ovaj Busuladzic kuka, koliko zaposlenih ima taj muzej, i koliko ih zaista treba. Da li je bilo posla za sve?
Šta će pomisliti oni kozaci na tu nekulturu da se zatvaraju kulturne institucije sistema?
Busuladzic obicni seoski varalica!
Ukoliko SDA ponovo dobije ove izbore bice zakucana vrata jos 20 godina minimalno
dje su pare Kaplane?
Zemaljski muzej i ove daske na vratima mogu da posluže kao simbol naše BiH! "Iza zatvorenih vrata nalazi se cjelokupno kulturno-historijsko i prirodno nasljeđe cijele BiH. Vlaga je nagrizla zidove i uništava polako brojne eksponate iako se uposlenici trude da to saniraju uključujući neprestano aparate protiv vlage." I Državu su nam odavno nagrizli, sva je u vlazi, brojne fabrike zatvorene, ljudi bez posla, otvaraju se narodne kuhinje i narodni dućani. Kriminal na svakom koraku. A ko je kriv za ovo mrtvilo? Narode, osvijesti se i glasaj za promjene!
Hajde sad Koristovic Drenko sa svojim plenumasima organizuj proteste, neces jer tu nema para kao sto ih ima vođa SBB-a koji Vas placa da blejite ispred Predsjednistva
Bitno je imati za predizbornu kampanju, sve ostalo je nebitno.
Upravo tako, a da su bili imalo pametni pa te pare ulozili u nesto ovako kao muzej, dobili bi vecu podrsku naroda. A ovako samo mlate u prazno i trose pare i pare bezveze, i ti bi kao trebao za njih da glasas. Nigdje veze.