Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je to "umjetnik" što mu političar izložbu otvara, biće da je podoban...
U Bih sve je politizirano, pa i slikarstvo. Kako vidim Marin Topić je režimski slikar, čim mu član predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, dolazi otvoriti izložbu.
Ne znam sta je gore na ovoj izlozbi kica, neukusa, nedostatka kvalitetnog obrazovanja, itd: da li dosadni motivi slika ili ove spodobe, koje misle da su Mostarci! Iz biografije slikara znamo da je ´81. slikao gospu ("gle cuda", zar je mogao u onom "ogavnom" sistemu?!), ali nam nedostaje podatak cime se bavio za vrijeme rata u Mostaru, pa zatim poslije rata od cega je zivio, itd. Totalno nebitan cijeli tekst i ova izlozba za bilo koga u svemiru
ja vako isto uslikam kamenje i more sa mojim samsung galaksy
kao prvo, politicar otvara izlozbu?! dva. slikar ili fotograf? ne vidim sliku u kojoj se ogleda to silno skolovanje u minhenu i kaliforniji. tri. slika br.6 tezi kic i besmislenost. cudno nebo, cudna trava, papa cak nije ni aktuelni, prekoputa pape neki covjek, a marijin oreol kao zastava kosova
Jel to nema asvalta da otvori neki kilometar pa otvara tudje izlozbe
Dal' je ovaj Covic ikad istao procitao u zivotu?
jeste ono sto pise na putovnici i nesto malo na cirililici
Jarane gdje su slike. Jjel ovo promocija Covica europejca koji rusi demokratija sa zakonom stadnog izbora clana predsjednistva umjesto prava demokratsko da svaki covjek moze birat sve i kako god on zeli ! Demokratski ustasa !
Slike su mu vrlo lijepe. Covica ne treba komentarisati.
@oldpro Vidjeh, tek me sada na noge digose. Prije par dana banovase i Brisa dakle ostadosmo samo ti i ja. Nece ovo izdobriti rode.
@oldpro Ja cu preci na rezervni profil dok se Vodenicar ne vrati. Taj ako zele neka mi i banuju, briga me. Srecno Oldpro. 👋
Mediji umjesto da vrse pritisak na vlast da npr. ukinu kantone, administraciju smanje barem za 90%, da ogranice primanja na 2x prosjecne plate, oni su se utopili u sivilo drustva, i uglavnom se bave nebitnim stvarima.
Prekrasno
@bureksir5 Volis umjetnost Burece?
hiperaktivni covic