Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je zašarafio četničku soldatesku, trebo je i jače.
Dobro si stao pri pameti,moj Ilija.
⚜️
Pobjeda i herojstvo Ilije J je pobjeda i BiH nad srbijom i slugama posrbicama izdajnicima BiH. Ilija treba da bude uzor i primjer svima naba demokratski slobodnim BosancimaHercegovcima
kolateralna šteta u odnosima dviju država,-----RECENICA NAKON SVEGA,I TO HVALA OD NASE BIH I SRBIJE -SER.....M SE NA PRAVDU---SRETNO BAR SA KNJIGOM
da si ti ziv i zdrav ljudino .... POZDRAV DOMOVINI ....
Ilija je nevin! Napad na kolonu i ubijanje mladih vojnika koji su se povlacili iz Tuzle je zlocin reziran od strane SDA i to se zna,zato su mu svi okrenuli ledja i ni marke nije dobio kad su ga uhapsili niti su mu pomagali jer im to odgovara ali pravda je spora i dostizna.
Da mu je suđeno u Bosni, bio bi osuđen. Sreća pa mu se nije sudilo u BiH.
Nadam se da je uspio izvući dobru financijsku odstetu za godine koje je , dakle, potpuno nevin proveo u zatvoru u Srbiji!
Jurisic (katolik) i Oric (musliman) sjebase mitomanlije do jaja:))))
ILIJA JURISIC JE MIT I LEGENDA PATRIOTSKOG DIJELA BIH I NJEGOVOG OTPORA OKUPACIJI