Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što joj dođe bivši Klixov fotograf Feđa Krvavac?
Dođe joj 100km
Direktorica malo da se poceslja, ako nije problem
@babuka10 direktorica kao da je upravo za dlaku izbjegla stradanje od granate. Ono, detonacija je odbacila 5 metara.
Moze li se u tom vašem muzeju ratnog djetinjstva igdje vidjeti ko je taj agresor ko je pobio preko 1000 djece i unesrecio svu ostalu djecu koja su ostala u Sarajevu?
Mora se njegovati kultura sjecanja na ratna desavanja,jer zaborav znaci da ce se sve ponoviti.Zato ovaj muzej ima neprocjenjivu vrijednost za sve nas koji smo prezivjeli ratne uzase u BiH i za buduce generacije da se vise nikad ne ponovi.
@SimpleRed ... Ti se uhljebio u ovom muzeju sa platom od 2000 KM. U to sam uvjeren na osnovu tvoje šuplje fraze ponovljene milion puta: "Da se nikad ne ponovi". I ti lijepo svaki mjesec 2000 u padže. Pa evo objasni kako će se ponoviti kada danas na dvije trećine BiH i nema Bošnjaka. Ti pucaš frazu i budale vjeruju, a tebi svaki mjesec 2000 KM.
@Biba70..dje si Nostradamus,nisam te prepoznao?!Ako zaboravimo sta nam se desavalo devedesetih,nece nas nikako biti u BiH, jer izvrsitelji genocida i dalje negiraju da su ga napravili,sto sluti da planiraju nove genocide kad im se ukaze prilika.A zasto se ne brines za visoke plate politicara koji nista ne rade,a imaju i 4 000 km “bijeli hljeb”?
Je to onaj prvatni muzej što se finansira sa budžeta ?
Jesam li ja lud ili samo kod nas direktori muzeja izgledaju kao klosari zesci ! Pa jbt. onaj direktor Zemaljskog muzeja kao iz javne kuhinje i ofucan, ova kao da se petardsma cesljala ! Pa imaju li oni ogledalo kuci jadna majko ?!!!!
Sta se dogadja sa zemaljskim muzejem?
Je li to onaj muzej pored teretane? Salu na stranu, svaka cast direktorici!!!
Ne postoji trenutno institucija kulture koja u bojem svjetlu predstavlja Bosnu i Hercegovinu u svijetu.