Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oklix.ba 😨😂😂😂
@Cavadiini Ne znam samo što ga ne ponudi Mimi Mercedez njoj bi se u image uklopio 🤔 pola neka mu da u parama, ostalo da mu odradi na objektu 😁 i u objektu kao plesačica "dobro vrcka guzEvima" 😳😊
Ko sastavi naslov halal mu k u r a c
R A R I T E T ! ! ! poserem vam se na jezik, R I J E T K O S T, tako se kazhe na nashem, RIJETKOST!!!!
jedva čekam da ovaj četalj napravi, pa da zapalimo taj hotel
U Americi, gdje su inace polovna auta bagatela, ovakav Mercedes nemozes kupiti ispod $20,000. Ko ovo ne lapi a ima sansu kajace se
Može zamjena za nešto sa profila?
Jeli ima original volan i zadnje štope?
koliko košta to staro taxi prometalo?
prometalo? Jel to izmisljeni Bobanov i Tudjmanov jezik iz 1993 godine kada ste automobil nazvali prometalom, helikopter zrakomlatom, a skupstinu opstine - skupcina opcine, moze i šport - sport?
@SabljaIslama .... ništa nije izmišljeno. hrvati su jedan od najstarijih naroda na svijetu, kao i njihov jezik. jedino što je izmišljeno je nekakva bošnjačka nacija 93-će u skloništu hotela holiday inn-a u sarajevu. jezik nemate, niti ćete ga ikada imati, osim na google translate. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sta je ovo? oglas za prodaju auta..
Sretno sa prodajom i vidimo se abd.
jbte sto ljudi uzdizu svoj proizvod kad ga prodaju u p materinu!
HEBO MIXER HOUSE NE PRODAJI TU MEČKU TO AUTO ZLATA VRIJEDI.
Ja miksam svoju guzu na Baščaršiji već 20 godina, jedva čekam da se bacim u Hotel ko čovjek sa muškarcima.