Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prethodni komentar govori koliko ocito ima ljubomore u pozoristu, jer upravo su reditelji zasluzni za glumacka ostvarenja, a Mustafic je dobio nagradu i za reziju, mada je i svaka glumacka nagrada priznanje predstavi i reditelju. Zato umri u svojoj osrednjosti, jer si ocito iz teatra.
Ovaj clanak je ocigledno Mustafic sam i pisao. Staviti sebe na naslovnu (Sartr i rez. LJiljana Todorovic su pokupili nagrade u ovom slucaju) , ne samo da je apsurdno, nego totalno bezobrazno i besmilseno. To sto je prosle godine dobio tu nagradu, vec se pisalo, a sto je ove godine glumac dobio nagradu u Dininoj reziji je isto poznata cinjenica, da Dinine rezije se i skrivaju za velikim glumcima.
Maknite nam ovog jugonostalgicara Mustafica sa ociju. Popeo nam se na vrh glave.
Hoce li jednom neki nas \"istaknuti\" umjetnik, reditelj, pjevac biti pozvan negdje i dobiti nagradu zbog svog kvaliteta, a ne zbog regionalne suradnje (ja tebi, ti meni) i kvazi festivala koji ne micu sa svog lokalnog karaktera?????